Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Σύλληψη Νύκταρη για ξυλοδαρμό του Κούγια!


Σύλληψη Νύκταρη για ξυλοδαρμό του Κούγια

Ο ιδιοκτήτης του ΑΟ Χανιά, Ηρακλής Νύκταρης, συνελήφθη χθες βράδυ στο «Ελ. Βενιζέλος» καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε τον Αλέξη Κούγια. Αμφότεροι στο τμήμα, αυτόφωρο περνά ο πρώτος.

Απίστευτα πράγματα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ιδιοκτήτης του ΑΟ Χανιά, Ηρακλής Νύκταρης, φέρεται να ξυλοκόπησε τον Αλέξη Κούγια στο χώρο του «Ελ. Βενιζέλος» χθες βράδυ μετά από ανταλλαγή ύβρεων των δύο ανδρών.

Ο πρώτος συνελήφθη, ενώ αμφότεροι βρέθηκαν στο τμήμα όπου ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, που υποστηρίζει πως ο κ. Νύκταρης τον περίμενε, κατέθεσε μήνυση για απειλή, εξύβριση, εκβιασμό και σωματικές βλάβες. Μήνυση υπέβαλε και ο ιδιοκτήτης του ΑΟ Χανιά για απειλή και εξύβριση.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Κούγιας είχε κάνει καταγγελίες περί «εκβιασμού που δέχεται με απειλή κατά της ζωή του από γνωστό κακοποιό, ο οποίος ζει στην Κρήτη και στην Αθήνα και στο παρελθόν είχε σχέση με την ομάδα του ΟΦΗ και τώρα έχει πολύ στενή σχέση με την ομάδα των Χανίων», μέσω ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο Ηρακλής Νύκταρης έχει παραπεμφθεί με αμετάκλητο βούλευμα σε δίκη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011, με την ιδιότητα (τότε) του «αφανή ιδιοκτήτη του ΟΦΗ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: