Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Μπράβο! Μετά από 1 μήνα ανακάλυψαν ότι υπάρχει νομικό πρόβλημα!!

H απόφαση που ελήφθη στη συνάντηση ΕΠΟ (Ανασόπουλος), Super League (Μώραλης, Σωπήλης, Κομπώτης) και Football League (Καλογιάννης, Σφακιανάκης, Πάτσης) για το θέμα της "αποκατάστασης" των «τριών» ήταν σίγουρο οτι θα κατέληγε μετά από διαβουλεύσεις ενός μήνα στο να επιστραφεί στον... απερχόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, προκειμένου να υποδείξει το νομικό τρόπο που οι ομάδες αυτές θα παίξουν φέτος στη Φούτμπολ Λιγκ!
Μπράβο! Μετά από 1 μήνα ανακάλυψαν ότι υπάρχει νομικό πρόβλημα!
Δηλαδή, ακόμη και η ΕΠΟ ζητά από τον πρόεδρό της να βρει λύση αφού, όπως ειπώθηκε στη συνάντηση, αυτός δημιούργησε το θέμα με την επιστολή που έστειλε στη Φούτμπολ Λιγκ στις 7 Αυγούστου!
Στην συνάντηση που έγινε διαπιστώθηκε απροθυμία από όλες τις πλευρές να πάρουν πάνω τους μια υπόθεση που έχει νομικά προβλήματα. Το μόνο ζήτημα που συζητήθηκε ήταν το νομικό.
Ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ που κλήθηκε να γνωμοδοτήσει και είπε ότι δεν υπάρχει νομικό έρεισμα και δεν προβλέπεται από πουθενά να γίνει αναδιάρθρωση στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.
Υπήρξαν αρνητικές τοποθετήσεις για την περίπτωση του Ηρακλή, για το χειρισμό του θέματος από το Σοφοκλή Πιλάβιο (απουσιάζει στο εξωτερικό), ο οποίος δημιούργησε όλο το θέμα στέλνοντας επιστολή στη Football League, αλλά και για τον Σπ. Καλογιάννη επειδή «δεν έκλεισε το θέμα νωρίς».
Οι εκπρόσωποι της Super League ήταν αρνητικοί, ενώ τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πριμ της τάξεως των 150χιλ. ευρώ σε κάθε ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ για να κάνουν δεκτούς τους Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου και Καβαλά, δεν επιβεβαιώθηκαν από τους παριστάμενους στη συνάντηση…
Η ανακοίνωση
Η ανακοίνωση που αποφασίστηκε να εκδοθεί θα αναφέρει ότι: αποφασίστηκε να αιτηθεί από την ΕΠΟ ο τρόπος που θα συνδράμει στην επίλυση των νομικών προβλημάτων που προκύπτουν, προκειμένου οι Ενώσεις να πάρουν τις αποφάσεις τους.
Με άλλα λόγια θα ζητήσουν από τον κ. Πιλάβιο να βρει νομική φόρμουλα.
Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: