Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ξανά το μπαλάκι στην ΕΠΟ από Super και Football League!!

Αμετακίνητοι στις θέσεις τους για την ύπαρξη νομικής κάλυψης ώστε να προχωρήσει το σχέδιο προώθησης και συμμετοχής του Ηρακλή, της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου στη Β' Εθνική, εμφανίστηκαν οι πρόεδροι της Super League και της Football League στη συνάντησή τους με την ΕΠΟ.
Ο Γιάννης Μώραλης, πρόεδρος της Λίγκας, ξεκαθάρισε με την ολοκλήρωση της συνάντησης ότι αυτό που συζητήθηκε ήταν μόνο το νομικό ζήτημα που προκύπτει. «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αναδιάρθρωση και το τι θα γίνει μετά, αν δεν ξεκαθαρίσει το νομικό πλαίσιο της όλης διαδικασίας. Η ΕΠΟ αναμένουμε να μας απαντήσει την ερχόμενη εβδομάδα» τόνισε ο κ. Μώραλης, ενώ και ο Σπύρος Καλογιάννης από την πλευρά του, πρόεδρος της Football League επανέλαβε ότι για να προχωρήσει το εγχείρημα θα πρέπει άπαντες να είναι νομικά κατοχυρωμένοι.
Είναι σαφές ότι και πάλι οι δύο Ενώσεις πέταξαν το μπαλάκι στην ΕΠΟ και την κυβέρνηση η οποία και δεν αποκλείεται να κληθεί να περάσει άμεσα νέα ρύθμιση για το ποδόσφαιρο από τη Βουλή, με συγκεκριμένους όρους... παιχνιδιού, ώστε οι τρεις ΠΑΕ να παίξουν στη Football League και την επόμενη σεζόν να γίνει συνολική αναδιάρθρωση όλων των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάτι που είναι άκρως απαραίτητο...
Σημειώνεται ότι εστάλη και επιστολή από τις Super League, Football League στην ΕΠΟ με αίτημα η ομοσπονδία να συνδράμει, ώστε να υπάρξει νομική κάλυψη για να προχωρήσει η αναδιάρθρωση. Εξάλλου, στην επαφή που έγινε συζητήθηκε μόνο το νομικό σκέλος της υπόθεσης, που είναι και το μεγαλύτερο εμπόδιο.



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: