Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Μειώνονται οι ελπίδες για Πελεκάνο

Η μάχη για την απόκτηση του Μιχάλη Πελεκάνου είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Και μόνο που ο Αρης ήταν μέσα στα φαβορί για μεγάλο, χρονικά, διάστημα είναι επιτυχία της νυν διοίκησης. Ωστόσο οι μικρές οικονομικές του δυνατότητες του στερούσαν το αβαντάζ της πλειοδότησης, καθώς οι ευρωπαϊκές ομάδες ανέβασαν αρκετά τις προσφορές τους για να δελεάσουν τον αθλητή. Ο Αρης αναγκαστικά περιμένει την κατάλληξη που θα έχουν οι συζητήσεις του Μιχάλη Πελεκάνου με άλλες ομάδες (σ.σ: Παναθηναϊκός και δύο ευρωπαϊκές που δεν έχουν γίνει γνωστές από το περιβάλλον του αθλητή) και μόνο εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία ο Αρης θα μπορέσει να ξαναμπεί στο παιχνίδι.




Διοίκηση και Βαγγέλης Αλεξανδρής εξετάζουν το «πλάνο Β». Δηλαδή εάν θα πάρουν έλληνα ή ξένο φοργουορντ από την στιγμή που δεν αποκτήθει ο Μιχαλης Πελεκάνος. Ο προπονητής του Αρη είχε δηλώσει την μέρα που η ομάδα αναχωρούσε για την Βουλγαρία ότι θέλει να αποκτηθεί κάποιος παίκτης στην «θέση 3».




«Εάν δεν καταφέρουμε να τον αποκτήσουμε θα ψάξουμε να βρούμε την καλύτερη. Μακάρι να βρούμε παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά, αλλά και πάλι θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση για την ομάδα» είχε πει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. basketplys gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: