Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό!!


Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. «Ασφαλής» μοιάζει ο Τζόρτζεβιτς, σίγουρη μια προσθήκη (Γκίμπσον φαβορί), πιθανώς και 1-2 ακόμη προσθαφαιρέσεις.

Ο προβληματισμός είναι έκδηλος στις τάξεις του Παναθηναϊκού για την ήττα και την κάκιστη απόδοση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» ήταν αποκαρδιωτικοί στα πρώτα 18-19 λεπτά του αγώνα στο ΣΕΦ και όταν συνήλθαν στη συνέχεια, δεν διέθεταν τη διάρκεια και τις λύσεις για να ολοκληρώσουν την αντεπίθεση.

Στις τάξεις της ΚΑΕ υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την κακή εικόνα της ομάδας και τη στασιμότητα που παρουσιάζει, καθώς φτάσαμε στα μισά της σεζόν και δεν υπάρχει η βελτίωση που όλοι περίμεναν μετά τις πολλές αλλαγές του καλοκαιριού. Οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες, αφού αναμένεται να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για την ομάδα.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν φαίνεται να… κινδυνεύει, κάποιες από τις επιλογές του έχουν αποδειχτεί λανθασμένες. Αλλαγές, ωστόσο, θα υπάρξουν στο δυναμικό της ομάδας. Οι «πράσινοι» είναι κοντά στην απόκτηση γκαρντ, με τον Τζόναθαν Γκίμπσον να έχει σαφές προβάδισμα, αλλά να μην έρχεται πριν τις 5 Φεβρουαρίου, όταν και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Είναι πολύ πιθανό να μην πρόκειται για την τελευταία αλλαγή στο ρόστερ. Υπάρχουν σκέψεις για μία ή και δύο ακόμη προσθήκες, που αν γίνουν θα σημαίνουν αντίστοιχες αποχωρήσεις από την ομάδα, καθώς εφόσον αποκτηθεί γκαρντ θα καλυφθούν οι θέσεις των ξένων. Παίκτες όπως οι Παύλοβιτς και Κούζμιτς δεν έχουν προσφέρει τα προσδοκώμενα και φήμες θέλουν να υπάρχει σκέψη αντικατάστασής τους.

Ίδωμεν…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: