Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Μιχαλιαριάς: «Άδικη η απόφαση Κοντονή»


Μιχαλιαριάς: «Άδικη η απόφαση Κοντονή»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού επανέλαβε πως ο Στ. Κοντονής πήρε λανθασμένη απόφαση βάζοντας λουκέτο στη Θύρα 13. «Όταν πονάει κεφάλι, δεν κόβεις κεφάλι» είπε και έριξε «καρφί» για την ΕΠΟ.

Άδικη χαρακτήρισε την απόφαση του Σταύρου Κοντονή για λουκέτο στη Θύρα 13 ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς που επιβεβαίωσε την «κοινή γραμμή» όλου του συλλόγου ενάντια σ' αυτή την απόφαση.

Ο ισχυρός άνδρας της μάνας του λόχου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» και έστειλε μήνυμα προς τον Υφυπουργό και την Πολιτεία για να βάλουν τέλος στην ανομία του ελληνικού ποδοσφαίρου! «Δεν μπορεί το κράτος να επιτρέπει την 'Δημοκρατία της ΕΠΟ'», είπε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι συμβολικός ο λόγος που μετονομάζονται από την ΠΑΕ όλες οι Θύρες σε Θύρα 13. Η Θύρα 13 είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Παναθηναϊκού κι εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι μέλος της, αν και πρόεδρος του Ερασιτέχνη πλέον. Η Θύρα 13 δεν είναι μόνο τα επεισόδια ή κάποιες βίαιες ενέργειες τις οποίες καταδικάζουμε όλοι. Είναι κοινωνικό έργο, είναι συνεχής υποστήριξη στον Παναθηναϊκό. Εμείς θεωρούμε πως η απόφασή του κ. Κοντονή είναι άδικη. Αυτό το πιστεύει όλος ο Παναθηναϊκός. ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνης. Πονάει κεφάλι, δεν κόβεις κεφάλι. Επειδή βρέθηκε ένας άνθρωπος και έκανε μια πράξη καταδικαστέα, δεν γίνεται να καταδικάσουμε ένα κίνημα και δη ερήμιν του. Και ειδικά όταν έχει βγει η απόφαση μια μέρα μετά τα όσα συνέβησαν στο Πλατανιάς-Ολυμπιακός... Όταν γίνονται επεισόδια στις πολιτικές πορείες, τιμωρούνται τα κόμματα; Εγώ δεν έχω δει ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο! Η Πολιτεία και ο Υφυπουργός θα πρέπει να επέμβουν και να σταματήσουν την ανομία από τη στιγμή που δεν λειτουργεί τίποτα. Το κράτος δεν μπορεί να επιτρέπει την ανομία, εκτός αν λέμε πως η ΕΠΟ έχει "Δημοκρατία της ΕΠΟ" και κάνει ό,τι θέλει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: