Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Νασρί: «Έκανα 100 ράμματα»


Νασρί: «Έκανα 100 ράμματα»

Ο Σαμίρ Νασρί έδωσε μια ανατριχιαστική περιγραφή για τον τραυματισμό του στον τένοντα, που απαίτησε χειρουργείο και περίπου 100 ράμματα.

Μετρά ήδη δύο μήνες εκτός δράσης ο Σαμίρ Νασρί και θα χρειαστεί άλλους τόσους, ίσως και περισσότερο διάστημα, για να επιστρέψει στη δράση. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Μαν. Σίτι έδωσε μια ανατριχιαστική περιγραφή για τον τραυματισμό του στον τένοντα, που απαίτησε χειρουργείο και περίπου 100 ράμματα.

«Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στους τέσσερις με έξι μήνες, αλλά έχουν περάσει ήδη οι δύο και σκοπεύω να επιστρέψω στη διακοπή του πρωταθλήματος, τον Μάρτιο. Όταν έκανα την επέμβαση, χρειάστηκα περίπου 100 ράματα! Ο γιατρός μου είπε ότι ο μυς είχε αποκοπεί κατά 90% από το κόκκαλο και χρειαζόταν πολλή δουλειά για να δεθούν πάλι μαζί», τόνισε ο 28χρονος άσος.

Όσο για το πώς τραυματίστηκε; «Όλα έγιναν μόλις είχα επιστρέψει από τραυματισμό τον Οκτώβριο και προς το τέλος μιας προπόνησης, όταν με τη μπάλα λίγο πιο πίσω από εκεί που θα την ήθελα στο 1-2 με τον Φερνάντο, προτού κάνω το σουτ κατάλαβα τον πόνο και όταν χτύπησα τη μπάλα σωριάστηκα στο έδαφος».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: