Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Στο τιμ του Κολοσσού ο Παναγιωταράκος!


Στο τιμ του Κολοσσού ο Παναγιωταράκος

Ένας... παλιόφιλος, ο Παναγιώτης Παναγιωταράκος, προστέθηκε στο τεχνικό τιμ του Κολοσσού.

Στο τεχνικό τιμ του Κολοσσού προσλήφθηκε ο Παναγιώτης Παναγιωταράκος. Ο 42χρονος παλαίμαχος άσος, που την πενταετία 2003-2008 είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Ρόδου, θα αναλάβει το κομμάτι της βελτίωσης των νέων παικτών της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την προσθήκη του επί 5ετίας πρώην αθλητή της ομάδας μας, Παναγιώτη Παναγιωταράκου στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ο 42χρονος πρώην αθλητής, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν (2003-2008) τη φανέλα του Κολοσσού και συνδύασε το όνομά του με αρκετές επιτυχίες της ομάδας μας, επιστρέφει στην "ομάδα της καρδιάς" του ως προπονητής πλέον, ο οποίος θα αναλάβει και τη βελτίωση των νεαρών αθλητών της ομάδας μας.

Ο Παναγιώτης, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, δήλωσε στο www.kolossosbc.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα μετά από χρόνια, σε διαφορετικό πόστο αυτή τη φορά. Η προσθήκη στο προπονητικό επιτελείο του Κολοσσού είναι ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου και γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τη διοίκηση της ομάδας, όσο και το τεχνικό τιμ για την ευκαιρία που μου δίνουν. Είμαι σίγουρος πως θα μάθω πολλά δουλεύοντας σε μία ομάδα που έχει εδραιώσει τη θέση της τα τελευταία 10 χρονια στην Α1, αλλά και είμαι έτοιμος να δώσω πολλά σε έναν χώρο που τον υπηρετώ από το 1987».

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: