Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ο Ταμπάκης πρώτος παίκτης στην ιστορία της Ατλάντα Γιουνάιτεντ!!!


Ο Ταμπάκης πρώτος παίκτης στην ιστορία της Ατλάντα Γιουνάιτεντ!

Την απόκτηση του Αλέξανδρου Ταμπάκη που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε η νεοσύστατη Ατλάντα Γιουνάιτεντ, με τον 23χρονο να γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας.

Τον πρώτο παίκτη στην ιστορία της ανακοίνωσε η νεοσύστατη Ατλάντα Γιουνάιτεντ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Ταμπάκη που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας αποτελεί τον πρώτο παίκτη που ανακοινώθηκε στην ιστορία της ομάδας και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το 2017, όταν η Ατλάντα θα μπορέσει να συμμετάσχει στο MLS και μέχρι τότε θα αγωνίζεται ως δανεικός στην Τσάρλεστον Μπάτερι.

«Ο Άλεξ είναι ένας πολλά υποσχόμενος παίκτες με πολύ μεγάλη προοπτική», είπε ο τεχνικός διευθυντής της νέας ομάδας, Κάρλος Μποκανέγκρα και συνέχισε: «Έχει ήδη μεγάλη εμπειρία στην Ελλάδα που είναι πλεονέκτημα για έναν 23χρονο τερματοφύλακα. Ανυπομονούμε να δούμε την εξέλιξή του στην ομάδα της Μπάτερι».

Δηλώσεις για τη σημαδιακή πρώτη μεταγραφή του συλλόγου έκανε και ο πρόεδρος της ομάδας, Ντάρεν Ιγκλς: «Είναι μια σπουδαία μέρα για την ομάδα μας, αφού επίσημα αρχίζουμε να χτίζουμε το ρόστερ μας. Κάθε θέση είναι σημαντική, αφού προσπαθούμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Θέλουμε ποιοτικούς παίκτες που θα συνεισφέρουν σε κάθε τομέα της ομάδας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξανδρος Ταμπάκης έχει διπλή υπηκοότητα (ελληνική και αμερικάνικη).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: