Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Μανουσέλης: «Κάθε παίκτης στον Ολυμπιακό έχει τον ρόλο του»


Μανουσέλης: «Κάθε παίκτης στον Ολυμπιακό έχει τον ρόλο του»

Το δικό του σχόλιο έκανε ο προπονητής των μικρών Εθνικών Ομάδων, Μάνος Μανουσέλης, για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Το δικό του σχόλιο έκανε ο προπονητής των μικρών Εθνικών Ομάδων, Μάνος Μανουσέλης, για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στον ΣΠΟΡFM 94.6, λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός είναι άλλη ομάδα με τον Γκιστ στο πέντε, ότι οι Πράσινοι χρειάζονται ενίσχυση στους ψηλούς και υποστήριξε, επίσης, πως ο Ολυμπιακός έχει διαφορετική νοοτροπία και κάθε παίκτης έχει τον ρόλο του στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε
Για το αν η διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την διαφορά των δύο ομάδων: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να πει κανείς με σιγουριά, είναι συνδυασμίος γεγονότων αυτό που είδαμε σήμερα. Είχαν πίεση από τα ανεπυτυχή αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός έψαχνε να ξεσπάσει για αν βρει μια διέξοδο μετά από τις δύο ήττες από τη Μπάμπεργκ και τη Ζαλγκίρις. Από εκεί και μετά ήταν δύσκολο να διατηρήσει ο Ολυμπιακός αυτό το προβάδισμα, ο Παναθηναϊκός έτσι κι αλλιώς ήξερε ότι όφειλε να αντιδράσει. Πιστεύω ότι επειδή κάθε παιχνίδι είναι μοναδικό δεν μπορούμε να βγάλουμε απόλυτα συμπεράσματα. Είμαστε στη μέση της σεζόν και δεν μπορούμε ακόμη να πούμε πολλά».

Για τον Τζόρτζεβιτς και τους ψηλούς του Παναθηναϊκού: «Είτε το θέλουμε είτε όχι, επειδή ζούμε στην Ελλάδα, η ευθύνη θα πάει στον προπονητή. Είναι δεδομένο ότι ο Τζόρτζεβιτς πρέπει να διαχειριστεί την ήττα και να βρει μια λύση. Ο Παναθηναϊκός από την αρχή της χρονιάς έχει προβλήματα με τους ψηλούς του, αφού οι Κούζμιτς και Ραντούλιτσα δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν γρήγορα και αθλητικά πεντάρια. Όμως, ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει κάποια κίνηση για να διορθώσει το ρόστερ και να καλυφθεί το κενό που υπάρχει και φαίνεται στην Ευρωλίγκα και στα ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτό παραδέχθηκε και με την τακτική του ο Τζόρτζεβιτς στο τρίτο δεκάλεπτο όταν έβαλε τον Γκιστ στο πέντε και είδατε πως λειτούργησε ο Διαμαντίδης και η ομάδα. Ο Παναθηναϊκός με Γκιστ στο πέντε είναι διαφορετική ομάδα».
Για τους «μικρούς» που δείχνει να μην εμπιστεύεται ο Τζόρτζεβιτς: «Ο Μποχωρίδης προέρχεται από μια πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού και δεν ήταν εφικτό να κάνει το ουσιαστικό ντεμπού του. Ο Τζόρτζεβιτς δεν εμπιστεύεται εύκολα τους μικρούς και αυτό φαίνεται από τα νούμερα».

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με διαφορετική φιλοσοφία και είναι σαφές ότι κάθε παίκτης έχει έναν ρόλο στην ομάδα. Αν ο Σφαιρόπουλος είχε τον Μουράτο και τον Τολιόπουλο στην ομάδα, πιθανότατα δε θα τους χρησιμοποιούσε ούτε αυτός», ολοκλήρωσε ο Μάνος Μανουσέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: