Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Με Νιόπλια για την άνοδο ο ΟΦΗ!!


Με Νιόπλια για την άνοδο ο ΟΦΗ!

Την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ ανέλαβε ο Νίκος Νιόπλιας, με στόχο να τον οδηγήσει στην άνοδο από την Γ’ εθνική. Βοηθός του ο Θανάσης Κολιτσιδάκης.

Με τον Νίκο Νόπλια στην τεχνική ηγεσία θα συνεχίσει την προσπάθεια για την άνοδο στην Football League ο ΟΦΗ.

Ο έμπειρος προπονητής είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες με τον σύλλογο, όμως σήμερα ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της έναρξης της συνεργασίας.

Μετά από δικό του αίτημα, βοηθός του θα είναι ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, ο οποίος είναι γνώστης της κατηγορίας και είχε συνεργαστεί ξανά μαζί του στον Ατρόμητο.

Μάλιστα, σε συνάντηση που είχε το βράδυ της Δευτέρας (25/1) με την Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας συμφώνησαν στο πλάνο που θα ακολουθήσουν, προκειμένου να φτάσουν στην άνοδο.

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του έδωσαν εν λευκώ την διαχείριση της ομάδας, τονίζοντας πως η μόνη τους δουλειά είναι να τον στηρίξουν.

«Ο στόχος μας είναι η άνοδος στην παρακάτω κατηγορία και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν τα περιθώρια για αυτό και προχωράμε στην κίνηση αυτή να συνεργαστούμε μαζί σου, γιατί πιστεύουμε σε εσένα και θεωρούμε ότι μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα μας, να καλύψει τις αδυναμίες που έχει δείξει και να τα καταφέρει. Όραμα μας είναι να δούμε σε μερικά χρόνια ξανά τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ. Μπήκαμε στον ΟΦΗ για να βοηθήσουμε την ομάδα του τόπου μας, να δει καλύτερες μέρες. Το κάνουμε αυτό ως επιχειρηματίες που ζούμε από την τοπική κοινωνία και θέλουμε να προσφέρουμε σε αυτήν και μέσα από την ενασχόληση μας με τον ΟΦΗ. Πιστεύουμε ότι και εσύ θέλεις το ίδιο. Να ξαναδούμε όλοι τον ΟΦΗ μας εκεί που αξίζει» ήταν κάποια από τα λόγια που ακούστηκαν στην συνάντηση.

Από τη μεριά του ο Νίκος Νιόπλιας, ανάμεσα σε άλλα, σχολίασε: «Όπως και εσείς μπήκατε σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, έτσι και εγώ έρχομαι να βοηθήσω. Αν δεν πίστευα ότι μπορούμε να πετύχουμε, δεν θα ερχόμουν. Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω με τον τρόπο μου την ομάδα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: