Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Μακ: «Προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ, αλλά ποτέ μη λες ποτέ…»


Μακ: «Προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ, αλλά ποτέ μη λες ποτέ…»

Ο Ρόμπερτ Μακ απάντησε και πάλι διπλωματικά όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για το ενδεχόμενο να φύγει από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο μάνατζερ του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις το καλοκαίρι.

Προτεραιότητα του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν έχει ο Ρόμπερτ Μακ, όπως δήλωσε σε Μέσο της πατρίδας του, καθώς ερωτήθηκε για το ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει διάφορες ομάδες να τον κάνουν δικό τους. Μεταξύ αυτών και η Γαλατασαράι που φέρεται να εισέπραξε αρνητική απάντηση από τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε πρόταση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που έκανε.

«Προτεραιότητά μου είναι να παραμείνω στον ΠΑΟΚ ως το τέλος της σεζόν, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Τα πάντα μπορούν να συμβούν μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου», δήλωσε ο Σλοβάκος εξτρέμ στο «Plus JEDEN DEN» και ενώ δεσμεύεται συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017.

«Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει τώρα κάποια μεταγραφή για τον Μακ, γιατί δεν θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Έχουμε πει ότι όποιες προτάσεις προκύψουν θα τις εξετάσουμε το καλοκαίρι», είπε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του, Γιουράι Βένγκλος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: