Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Προχωρημένες επαφές ΠΑΟΚ-Πανιωνίου για Χατζηισαΐα!!


Προχωρημένες επαφές ΠΑΟΚ-Πανιωνίου για Χατζηισαΐα

Ολοταχώς για την απόκτηση του Δημήτρη Χατζηισαΐα από τον Πανιώνιο κινείται ο ΠΑΟΚ, με τους ιθύνοντες στην ΠΑΕ να συμφωνούν απόλυτα για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Άμεσες αναμένεται να είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά την απόφαση να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός, με τους ιθύνοντες στον «Δικέφαλο του Βορρά» να προκρίνουν την περίπτωση του Δημήτρη Χατζηισαΐα από τον Πανιώνιο.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής τους τελευταίους μήνες είναι σε περίοπτη θέση στη λίστα του ΠΑΟΚ και αφού τις τελευταίες εβδομάδες η περίπτωση του εξετάστηκε διεξοδικά, ελήφθη η απόφαση το δεδομένο ενδιαφέρον να μετατραπεί σε ευθεία διαπραγμάτευση με τον Πανιώνιο.

Σημαντικό ρόλο στην επιτάχυνση των διαδικασιών έπαιξε η παραδοχή των ιθυνόντων στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ότι χρειάζεται ενίσχυση στις θέσεις των σέντερ μπακ, και μάλιστα με έναν παίκτη νεαρό σε ηλικία και με πλούσια σωματικά προσόντα. Ο 23χρονος στόπερ που είναι σχεδόν δύο μέτρα (1,93 μ.) πληροί τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις και από τη στιγμή που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις εδώ και ένα χρόνο στη Super League, στον ΠΑΟΚ θεωρήθηκε μία εξαιρετική περίπτωση που έπρεπε να προχωρήσει.

Οι δύο ομάδες που έχουν και εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους, διαπραγματεύονται ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, αφού και ο ΠΑΟΚ θέλει να ενισχυθεί ενώ και ο Πανιώνιος δεν θα έλεγε «όχι» σε μία ακόμα πώληση μετά του Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό, που θα προσφέρει πολύτιμο ρευστό, ενισχύοντας κι άλλο τις προσπάθειες για την αδειοδότηση εν όψει της νέας σεζόν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: