Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

«ΝΒΑ ή για... πάντα στη Λοκομοτίβ ο Καλάθης»

Ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Αντρέι Φεντίτσεφ, αποκάλυψε στο gazzetta.gr πως δεν έχει καμία ενόχληση για τον Νικ Καλάθη, τον οποίο φιλοδοξεί να κρατήσει στην ομάδα για πολλά χρόνια.
Ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει... non stop την ομάδα των επόμενων χρόνων κι η πιθανότητα επιστροφής του Νικ Καλάθη φέρεται να τον απασχολεί εντόνως τις τελευταίες ημέρες. Ο ομογενής γκαρντ ανέκαθεν ήταν απ' τους αγαπημένους της ομάδος σε βαθμό να μην την τρομάζει το υψηλός κόστος ενός πιθανού come back του, καθότι δεσμεύεται με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν μέχρι το 2014 με συμβόλαιο αξίας περίπου €1.000.000.
Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδος, Αντρέι Φεντίτσεφ, εξήγησε στο gazzetta.gr πως όχι απλώς δεν τον έχει προσεγγίσει κανείς για να συζητήσουν την αποδέσμευσή του, αλλά και πως φιλοδοξεί να επεκτείνει τη συνεργασία του για πολλά χρόνια, αν δεν καταφέρει να κάνει το ταξίδι στο ΝΒΑ (σ.σ. οι Μάβερικς τα δικαιώματά του).
«Ο παίκτης έχει συμβόλαιο γι' ακόμη ένα χρόνο. Η μοναδική προϋπόθεση να μη συνεχίσει να αγωνίζεται στη Λοκομοτίβ είναι να υπάρξει μία πρόταση απ' το ΝΒΑ εντός ορίου χρόνου» είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της κατόχου του EuroCup κι εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στους ομίλους της Ευρωλίγκας.
«Δεν έχουμε καμία επίσημη πρόταση, ούτε κάποια ενόχληση από καμία ευρωπαϊκή ομάδα, ενώ ούτε ο ίδιος παίκτης μάς εκφράσει την επιθυυμία να αποχωρήσει» πρόσθεσε με κατηγορηματικό τρόπο, για να καταλήξει: «Η δική μας επιθυμία είναι να παραμείνει για πολλά χρόνια. Άλλωστε, είναι ο ηγέτης κι ο παίκτης μας γύρω απ' τον οποίο θέλουμε να χτίσουμε την προσπάθειά μας να καθιερωθούμε στην Ευρωλίγκα και να κοιτάξουμε ψηλότερα κ στη Ρωσία. Μάλιστα, σκεφτόμαστε να του επεκτείνουμε το συμβόλαιο γι' ακόμη 2 χρόνια και να γίνει η αρχή για να παραμείνει μαζί μας για πολλά χρόνια».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: