Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Αθανασιάδης: «Για να πάμε ψηλά τον ΠΑΟΚ»

Ο Κλάους Αθανασιάδης μίλησε στη Sportday και έθεσε ως στόχο του ΠΑΟΚ για την νέα αγωνιστική σεζόν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Αθανασιάδης: «Για να πάμε ψηλά τον ΠΑΟΚ»
Ο Κλάους Αθανασιάδης μίλησε στη Sportday και έθεσε ως στόχο του ΠΑΟΚ για την νέα αγωνιστική σεζόν τον τίτλο του πρωταθλητή.

«Όταν ανήκεις στον ΠΑΟΚ, οι φιλοδοξίες και οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Γι' αυτό είμαστε εδώ, για να πάμε τον ΠΑΟΚ ψηλά», ανέφερε ο διεθνής επιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά.

Ακολουθεί μέρος από τη συνέντευξη του Κλάους Αθανασιάδη στη Sportday. Όλη τη συνέντευξη μπορείτε να την διαβάσετε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας:



-Υπάρχουν τεράστιες προσδοκίες. Σωστό είναι αυτό ή και λίγο επικίνδυνο;
«Είναι μία νέα χρονιά, με νέα παιδιά και νέο προπονητή που έχει άλλη φιλοσοφία. Όταν ανήκεις στον ΠΑΟΚ, οι φιλοδοξίες και οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Γι' αυτό είμαστε εδώ, για να πάμε τον ΠΑΟΚ ψηλά».

-Πού δηλαδή;
«Πρέπει η ομάδα να κατακτήσει έναν τίτλο. Αυτό θέλουμε πάρα πολύ. Πρέπει να κάνουμε χρονιά πρωταθλητισμού».

-Τι πρέπει να αλλάξει για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο;
«Εχουν ήδη αλλάξει πολλά. Πάνω απ' όλα η παρουσία νέου ιδιοκτήτη που βάζει τις γερές βάσεις που χρειάζονται ώστε ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα».

-Τέτοιον καιρό πέρυσι έθεσες έναν στόχο 20 γκολ και όλη τη χρονιά λέγαμε ότι τα κατάφερες. Φέτος θα κάνεις κάτι ανάλογο;
«Φυσικά και βάζω προσωπικούς στόχους. Πέρυσι έφτασα στα 23 γκολ. Αρα τη νέα σεζόν θα επιδιώξω να φθάσω στα 24».

-Μετά τα όσα έγιναν στα πλέι οφ, όταν αποδοκιμάστηκες, σκέφτηκες να φύγεις;
«Όταν πήγα σπίτι, ναι, το σκέφτηκα. Το άλλο πρωί όμως ηρέμησα και αναρωτήθηκα: Γιατί να φύγω;».

-Το να έχει ο κόσμος τεράστιες απαιτήσεις από εσένα το θεωρείς θετικό και τιμητικό ή σου δημιουργεί πρόβλημα;
«Στον ΠΑΟΚ παίζω από οκτώ χρονών. Ξέρω πώς λειτουργεί και ο κόσμος. Και εγώ στη θέση τους ήμουν κάποτε. Και τώρα αν ήμουν στη θέση τους ίσως και να αντιδρούσα παρόμοια».

-Ο ΠΑΟΚ καθιερώνεται στη δεύτερη θέση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πόση πιστεύεις ότι είναι πλέον η απόσταση από τον πρώτο;
«Στα περσινά μεταξύ μας παιχνίδια δεν φάνηκε ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση. Θεωρώ ότι έχουμε φτάσει κοντά. Με πολλή δουλειά φέτος νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε μία σπουδαία χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: