Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Θέλουν να κρατήσουν τον Μάτιτς στην Μπενφίκα!!

Έντονη είναι η επιθυμία των ανθρώπων του πορτογαλικού συλλόγου να διατηρήσουν το Σέρβο στο ρόστερ της ομάδας τους, αλλά το ενδεχόμενο αυτό το θεωρούν σχεδόν αδύνατον!

Θέλουν να κρατήσουν τον Μάτιτς στην Μπενφίκα
Ο Νεμάγια Μάτιτς πήγε στην Μπενφίκα από την Τσέλσι τον Ιανουάριο του 2011, ως μέρος της συμφωνίας της μεταγραφής του Νταβίντ Λουίζ. Ο μέσος από τη Σερβία ήταν στο περιθώριο στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αλλά με τις εμφανίσεις του τα δύο τελευταία χρόνια, πλέον η υπογραφή του φαντάζει… περιζήτητη.

Η Τσέλσι φέρεται να είναι πρόθυμη να τον δελεάσει για να τον φέρει πίσω στο Λονδίνο, αλλά αντιμετωπίζει ανταγωνισμό από ομάδες άλλων χωρών, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης που συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάστασή του με ενδιαφέρον.

Ο προπονητής της Μπενφίκα παραδέχεται ότι είναι δύσκολο να κρατήσουν το 24χρονο μέσο, αλλά τόνισε ότι η ομάδα του έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική και όταν αποχωρούν σημαντικοί παίκτες: « Φυσικά με ανησυχεί η αποχώρηση του Μάτιτς. "Όταν ήρθε στην Πορτογαλία ήταν παραγκωνισμένος στην Τσέλσι. Νομίζαμε ότι είχε δυνατότητες. Στα δύο χρόνια που ακολούθησαν δουλέψαμε μαζί του και έγινε ο παίκτης που είναι σήμερα, ιδιαίτερα περιζήτητος από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο.»

«Δεν είναι εύκολο να αντικαταστήσεις έναν παίκτη με την ποιότητα του Μάτιτς, αλλά και την περασμένη σεζόν ήμουν σε δυσκολότερη θέση μετά από τις αποχωρήσεις των Τσάβι Γκαρσία και Βίτσελ. Εύχομαι να παραμείνει, αλλά ξέρω ότι είναι σχεδόν αδύνατο, δεδομένης της ζήτησης που υπάρχει για αυτόν.» Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: