Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ούτε παράβολο δεν πλήρωσε ο Τάκης!!

Ούτε το παράβολο πλήρωσε ο Γιάννης Τάκης στην έφεση που είχε καταθέσει για την ποινή που του είχε επιβληθεί για τις δηλώσεις που έκανε κατά της ΕΠΟ. Αντίθετα μειώθηκε η ποινη του προέδρου του ΓΣ Κωνσταντίνου Γωγάκου.
Πιο συγκεκριμένα:
Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, μείωσε το πρόστιμο που είχε επιβάλλει στον Κωνσταντίνο Γωγάκο, ενώ απέρριψε την αντίστοιχη έφεση του Γιάννη Τάκη, για τις δηλώσεις που είχαν πραγματοποιήσει μετά την απόρριψη του κυανόλευκου φακέλου από την επιτροπή αδειοδότησης.
Αναλυτικά οι αποφάσεις:
Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση του Σωματείου ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και του ΓΩΓΑΚΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ κατά της υπ’ αριθμ. 246/26-5-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Κρατεί και δικάζει κατ΄ ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ και στον ΓΩΓΑΚΟ ΚΩΝ/ΝΟ χρηματική ποινή χιλίων (1000) ευρώ και πειθαρχική ποινή απαγόρευσης συμμετοχής σε κάθε δραστηριότητα σχετική με το ποδόσφαιρο επί δύο (2) μήνες.
Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου, την έφεση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και του ΙΩΑΝΝΗ ΤΑΚΗ κατά της υπ’ αριθμ. 246/26-5-2011 της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: