Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Δεν στήνονταν ματς στην Ελλάδα, τελικά!

ελικά, σε λίγο θα μας πούνε ότι δεν υπήρχαν καν στημένα παιχνίδια. Δεν το καταλαβαίνουμε αυτό, ειλικρινά. Δεκάδες άνθρωποι "πιάστηκαν" στα πράσα να λένε πονηρά πράγματα στα τηλέφωνα.
Δεν στήνονταν ματς στην Ελλάδα, τελικά!
Απ’ αυτούς κάποιοι ήταν επώνυμοι και σε μεγάλα πόστα του ποδοσφαίρου μας.

Ο ένας μετά τον άλλον, όμως, το ρίχνουν στο… σορολόπ. Ακούμε διάφορα. Ότι «δεν εννοούσαν αυτό κι εκείνο», ότι «δεν εμπλέκονται με την υπόθεση», ότι «η ουσία δεν βρίσκεται στις απομαγνητοφωνήσεις του πορίσματος της εισαγγελίας», ότι «δεν μπορεί ο κόσμος να βγάζει συμπέρασμα από μερικούς διαλόγους».
Άντε, λοιπόν, και τα δεχτήκαμε όλα αυτά που παρουσιάζονται ως δικαιολογίες και υπερασπιστικές γραμμές. Εμείς, άλλωστε, δεν είμαστε κακοπροαίρετοι, ούτε σπεύδουμε να καταδικάσουμε ή να αθωώσουμε κανέναν.
Μπορεί, όμως, να μας πει κάποιος τι διάολο συμβαίνει; Στήνονται ή δεν στήνονται τόσα ματς στην Ελλάδα; Και αν δεν τα στήσανε μερικοί από τους εμπλεκόμενους, τότε ποιος τα κανονίζει; Ο Κανείς; Από πού, δηλαδή, κάποιοι αντλούσαν τις πληροφορίες για να ρίχνουν τρελά ποσά πάνω σε ένα παιχνίδι; Και πώς ήξεραν με το νι και με το σίγμα τι θα συμβεί; Και γιατί ασχολιόντουσαν από το πρωϊ μέχρι το βράδυ μιλώντας στα τηλέφωνα για όλα αυτά; Άλλη δουλειά δεν είχαν να κάνουν στην ζωή τους;

Ο Έλληνας πολίτης έχει φάει την κοροϊδία σύννεφο τόσα χρόνια από τους πολιτικούς. Και στο ποδόσφαιρο τον έχουν εμπαίξει πολλάκις. Μήπως ήρθε η ώρα να κοπεί το παραμύθι γενικώς; sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: