Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

"Για όλα φταίει ο Μίκης"!!

Με μία ομιλία μέσα από την οποία προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να εξηγήσει γιατί η Αθήνα πνίγηκε στα χημικά ανέβηκε στο βήμα της Βουλής ο Χ. Παπουτσής.
"Για όλα φταίει ο Μίκης"!
Μέσα στην ομιλία του έμπλεξε το όνομα του Μίκη Θεοδωράκη αναγνώσκοντας συγκεκριμένες θέσεις του συνθέτη, προσφάτως δημοσιευμένες, υπονοώντας πως ο μεγάλος αυτός Έλληνας υποκίνησε τα επεισόδια, ενώ έκανε λόγο για αντάρτικο πόλης συμπληρώνοντας πως σήμερα βλέπουμε το αποτέλεσμα των προπονήσεων στην Κερατέα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής άναψε «φωτιές» στην Βουλή.
Σχετικά με το επίμαχο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με τους εργαζόμενους της ΕΘΕΛ που κρατούσαν σίδερα και φυγαδεύτηκαν από τους άνδρες των ΜΑΤ, είπε, «ζήτησα να το δω ο ίδιος και, όταν το είδα, διαπίστωσα πως, εκτός από τους τρεις που είδαμε στο δελτίο ειδήσεων, εμφανίζεται και ένας φίλος μου και αγωνιστής -ο Σήφης Καυκαλάς. Τον πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα ποιοι είναι αυτοί δίπλα σου. Μου απαντά ότι είναι δικοί σας αστυνομικοί. Διατάσσω αμέσως έρευνα και μέσα στη νύχτα έγιναν όλα όσα έπρεπε να γίνουν.
Διαβάστε όλο το θέμα στο newstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: