Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΟΚ -Τετραετή συμβόλαια με υψηλή ρήτρα και… κίνητρα

Oι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπορεί να προσδοκούν μεγάλες μεταγραφές κι έναν ΠΑΟΚ σαφώς υψηλότερου επιπέδου. Ο Τσιστιακόφ φρόντισε να «προσγειώσει» λίγο τους πάντες με όσα είπε, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι ο δικέφαλος θα βάλει φρένο στις φιλοδοξίες του.

Θα προσπαθήσει όμως να τις αξιοποιήσει με σταθερά βήματα. Ένα από τα πρώτα και σημαντικότερα βήματα που θεωρεί η διοίκηση ότι πρέπει να κάνει, είναι να προσφέρει κίνητρο και υψηλή φιλοδοξία, στη νέα γενιά παικτών που ξεπροβάλλει στην Τούμπα. Σε παίκτες που κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα και που ίσως δεν φανταζόταν πριν έναν χρόνο μόλις, ότι θα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στον ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση τους πιστεύει και για τον λόγο αυτό έχει ανοίξει κύκλο επαφών με τους περισσότερους εξ΄ αυτών, με έναν και μοναδικό στόχο. Να τους κάνει γενναία αύξηση αποδοχών, σε νέα συμβόλαια που θα υπογράψουν, τα οποία θα τους «δένουν» βεβαίως στην Τούμπα και θα συμπεριλαμβάνουν υψηλές ρήτρες.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από τις πρώτες συζητήσεις, ακολουθείται περίπου η ίδια γραμμή για τους περισσότερους νέους παίκτες. Τετραετή συμβόλαια, τα οποία θα συμπεριλαμβάνουν και ρήτρα ύψους 5εκ. Ευρώ! Η οποία ασφαλώς είναι διαπραγματεύσιμη…

Η αρχή με τον Κάτσε

Ήδη ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ που πέρασε την διαδικασία αυτή, ήταν ο Έργκους Κάτσε. Ο νεαρός χαφ, αποκάλυψη της φετινής χρονιάς, μετά από λίγες ημέρες διαπραγματεύσεων και συζητήσεων, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που τον κρατάει στην Τούμπα για τρία ακόμη χρόνια μαζί με την φετινή, με την ομάδα που θα θελήσει να τον αποκτήσει να πρέπει να αποδώσει στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ένα ποσό που ξεπερνά το 1,5εκ. Ευρώ, αν και στην περίπτωση της ρήτρας πάντοτε οι πληροφορίες είναι ελαφρώς συγκεχυμένες. Με βάση την περίπτωση του Κάτσε πάντως, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσπαθεί να δείξει πως θα είναι δίκαιη, επιβραβεύοντας έναν παίκτη για την απόδοση του και δίνοντας του κι άλλα κίνητρο για το μέλλον, στο πλαίσιο όμως του εφικτού για έναν παίκτη αυτής της ηλικίας. Κοινώς… τα ποσά να μην ξεφεύγουν.

Προτάσεις και σε Αποστολόπουλο – Κωνσταντινίδη

Πριν από λίγες ημέρες, τις προτάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, άκουσαν τόσο ο Αλέξης Αποστολόπουλος, όσο και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Οι δύο πλάγιοι μπακ του δικεφάλου, δεν έχουν απαντήσει ακόμη, με τις συζητήσεις βεβαίως να επαναλαμβάνονται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, κυρίως στην περίπτωση του Αποστολόπουλου, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι, όσο και σε αυτή του Κωνσταντινίδη, το συμβόλαιο που προτάθηκε ξεκινάει από τα χαμηλά και… φθάνει στα ψηλά, με τα χρήματα να αυξάνονται κάθε έτος και να υπάρχουν υψηλά πριμ. Παράλληλα όμως θα υπάρχει και μία υψηλή ρήτρα, η οποία σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στην περίπτωση του Κωνσταντινίδη για παράδειγμα, φθάνει ακόμη και στα 5εκ. Ευρώ!

Επαφή με Πέλκα - Ιντζίδη, ξεκαθάρισμα με Παναγιωτούδη και… οι υπόλοιποι

Χρόνο παίρνουν βεβαίως και οι Πέλκας και Ιντζίδης, που επίσης έχουν κάποιες πρώτες συζητήσεις, που δεν διαφέρουν πολύ από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Ο Πόποβιτς μπορεί να μην έχει δείξει ακόμη αυτό που ξέρει, όμως υπολογίζεται πολύ σοβαρά, όπως και ο Κίτσιου, ενώ με τον Παναγιωτούδη έγινε ένα ξεκαθάρισμα, με τον ΠΑΟΚ να τον δανείζει στον Πανιώνιο για να πάρει παιχνίδια αλλά να τον υπολογίζει για τα επόμενα χρόνια.metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: