Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Δύο παιχνίδια για τους "16"

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Καβάλα (8:00 μ.μ.) και ο Απόλλων Σμύρνης τον Πανθρακικό (5:00 μ.μ.) στις πρώτες μεταξύ τους "μονομαχίες" για τους "16" του κυπέλλου Ελλάδας. Μετά την αύξηση της διαφοράς τους από τον δεύτερο ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λιγκ, οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την επίτευξη και του δεύτερου εγχώριου στόχου τους.
Στόχος της ομάδας του Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι να πάρει σκορ πρόκρισης από το "Καραϊσκάκης" απέναντι στους "αργοναύτες" που αγωνίζονται στη Φούτμπολ Λιγκ και στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές συγκριτικά με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό.
Στη Ριζούπολη νωρίτερα, ο Απόλλωνας φιλοξενεί τον Πανθρακικό, με σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα που θα διατηρήσει τις ελπίδες τους για πρόκριση στην 8άδα. Η ομάδα της Κομοτηνής είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά η "ελαφρά ταξιαρχία" έδειξε και κόντρα στον ΟΦΗ ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα και με αντιπάλους της μεγαλύτερης κατηγορίας. Χωρίς τον Μαραμά Βαϊρουά θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι.
Άλλα δύο παιχνίδια για τους "16" της διοργάνωσης διεξάγονται την Πέμπτη. Η Βέροια υποδέχεται τη Skoda Ξάνθη, ενώ ο Λεβαδειακός τη Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: