Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Άλλο η ομάδα, άλλο οι φωνές

μεσα πρέπει ο Πανιώνιος να επιστρέψει στις νίκες, σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στους παίκτες της ομάδας κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.


Άλλο η ομάδα, άλλο οι φωνές
Το σύνθημα για τις προσεχείς υποχρεώσεις του Πανιωνίου έδωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μιλώντας στους παίκτες κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Οι Νεοσμυρνιώτες δεν έχουν κερδίσει στα τελευταία επτά παιχνίδια που έχουν δώσει στο πρωτάθλημα και ο 36χρονος προπονητής θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν πρέπει να επηρεάζει την ομάδα οι αντιδράσεις των οπαδών.

«Αυτά που ανέχομαι σε προσωπικό επίπεδο δεν έχουν να κάνουν και δεν αφορούν την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο νεαρός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες. Στόχος μας αποτελεί η γρήγορη παραμονή. Προχωράμε για την επίτευξή του».

Πλέον η προσοχή όλων είναι στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Από τις αρχές Νοεμβρίου οι «κυανέρυθροι» μετρούν επτά ήττες, εκ των οποίων οι πέντε ήταν συνεχείς, μία ισοπαλία με τη Βέροια και έναν αποκλεισμό από τον Φωστήρα στο Κύπελλο.

Τα υπόλοιπα πέντε ματς που ακολουθούν μετά τον ΟΦΗ είναι απέναντι σε Λεβαδειακό (εντός), ΑΕΚ (εκτός), ΠΑΣ Γιάννινα (εντός), Κέρκυρα (εκτός), Πανθρακικό (εκτός).

Το περί «γρήγορης παραμονής» του Ελευθερόπουλου στους παίκτες του περνάει από αυτά.novaspor fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: