Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Προπόνηση, με τα… κεφάλια μέσα!!

Διπλές προπονήσεις και παραμονή στην Παιανία(!) είναι το… μενού του Φάμπρι στους ποδοσφαιριστές του από την Τρίτη, προκειμένου να δουλέψει όσο περισσότερο μπορεί για να βελτιώσει αυτά που θέλει.

Προπόνηση, με τα… κεφάλια μέσα!
Το βαρύ πρόγραμμα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, είναι πλέον γεγονός και σε εξέλιξη. Ο Φάμπρι, είχε αναγγείλει στους παίκτες του πως την Τρίτη και την Τετάρτη θα κάνουν διπλές προπονήσεις και το ενδιάμεσο διάστημα, δεν θα φεύγουν, αλλά θα ξεκουράζονται στο προπονητικό κέντρο, στην Παιανία.

Η πρώτη μέρα που ο Ισπανός εφάρμοσε την… καινοτόμο τακτική του ήταν η Τρίτη. Στην πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού το πρωί έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις δύο εναντίον δύο, τρείς εναντίον τριών και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις τακτικής. Ενώ στην απογευματινή, το μενού είχε ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Οι Βιτόλο, Σεϊταρίδης και Τοτσέ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης διότι ήταν αρκετά επιβαρυμένοι από τα συνεχή παιχνίδια, ενώ ο Χουχούμης έκανε θεραπεία.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: