Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

«Τα καλά αποτελέσματα φέρνουν την ηρεμία»

Να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα και να προκριθούν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, ζήτησε από τους παίκτες του ο Ζέμαν.

«Τα καλά αποτελέσματα φέρνουν την ηρεμία»
Ο τελευταίος προημιτελικός του Κυπέλλου Ιταλίας θα κρίνει ποια ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη της Ίντερ στον ημιτελικό. Η Φιορεντίνα και η Ρόμα συγκρούονται, σε ένα ματς που αναμένεται θεαματικό, αφού γίνεται ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες, οι οποίες αγωνίζονται πάντα για τη νίκη.

Ο Ζντένεκ Ζέμαν, μιλώντας πριν τον αγώνα, ομολόγησε πως περιμένει ένα δύσκολο ματς. «Η Φιορεντίνα είναι πολύ καλή ομάδα. Παίζει θεαματικό, επιθετικό ποδόσφαιρο. Δημιουργεί πολλές φάσεις και σκοράρει με ευκολία. Συνεπώς μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε. Θέλουμε να προκριθούμε, το θέλω το Κύπελλο, αλλά θα είναι δύσκολο. Χρειάζεται πίστη, πάθος και μεγάλη προσοχή. Όλοι πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να νικήσουμε την ομάδα του Μοντέλα», είπε ο Ζέμαν για τον αγώνα.

Η Ρόμα θα αγωνιστεί με πολλές απουσίες, αλλά αυτό δεν απασχολεί τον Ζέμαν. «Δεν ασχολούμαι με αυτούς που λείπουν, αλλά με αυτούς που έχω στη διάθεσή μου. Ο Ντέστρο είναι καλά και θα παίξει, ενώ ο Μαρκίνιο υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και τον τιμώρησα. Αυτοί που θα αγωνιστούν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να νικήσουν, αυτό μετράει για μένα», υπογράμμισε ο Ζέμαν.

Στη συνέχεια ο Ζέμαν αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που διάγει η ομάδα του. «Αυτό που ζητάω είναι να δημιουργούμε ευκαιρίες και να έχουμε την πρωτοβουλία σε κάθε παιχνίδι. Οι ήττες είναι αποτέλεσμα της έλλειψης προσοχής. Δεν είμαστε ήρεμοι κατά τη διάρκεια του αγώνα και αυτό φαίνεται στις κινήσεις μας. Αλλά επαναλαμβάνω συνεχώς τους παίκτες μου πως με τα καλά αποτελέσματα θα έρθει και η αγωνιστική ηρεμία. Χρειαζόμαστε μερικές καλές εμφανίσεις, οι οποίες θα συνοδευτούν από ανάλογα αποτελέσματα και όλα θα λυθούν», τόνισε ο Ζντένεκ Ζέμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: