Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

«Ας μας πει αν θέλει να έρθει»

Συνεχίζονται οι πιέσεις προς τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ, ώστε να αποφασίσει γρήγορα αν θα δεχτεί την πρόταση της Γαλατασαράι. Μετά τον Μάσιμο Μοράτι, σειρά πήρε εκπρόσωπος του Τουρκικού συλλόγου.

«Ας μας πει αν θέλει να έρθει»
Αν και είχε ανακοινώσει πως θα γνωστοποιήσει την απόφασή του εντός της Δευτέρας, ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ δεν αποκάλυψε τις προθέσεις του σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Γαλατασαράι είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στην Ίντερ και περιμένει τον Ολλανδό.

Η Τούρκικη ομάδα, ωστόσο, δεν προτίθεται να περιμένει για πολύ ακόμα, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του το μέλος της διοίκησης της ομάδας, Σεμίχ Χασνεντάρογλου. «Αν ο Σνάιντερ δεν θέλει να έρθει στη Γαλατασαράι, ας μας ενημερώσει σχετικά, αλλά ας το κάνει αυτό γρήγορα, ώστε να κινηθούμε προς άλλες περιπτώσεις. Δεν είναι σωστό να μας αφήνει να περιμένουμε. Ασφαλώς δεν μπορούμε να τον υποχρεώσουμε να έρθει στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν μας αρέσει που ζητά περισσότερο χρόνο για να αποφασίσει. Μπορεί να θέλει να παίξει στην Αγγλία, δεν μας πειράζει αυτό. Αλλά πρέπει να μας το πει», δήλωσε ο παράγοντας της Γαλατασαράι.

Στη συνέχεια ο Τούρκος έκανε μια σύγκριση με την περίπτωση του Κακά, ο οποίος απασχόλησε την ομάδα του το περασμένο καλοκαίρι. «Η περίπτωση του Σνάιντερ μοιάζει με αυτή του Κακά. Τότε, όμως, ο Βραζιλιάνος μας είχε ξεκαθαρίσει πως δεν ενδιαφερόταν να έρθει στην Τουρκία. Κάτι που μας έκανε καλό, αφού εγκαταλείψαμε αμέσως την περίπτωσή του, στρεφόμενοι σε άλλες επιλογές. Μακάρι να παραδειγματιστεί από τον Κακά ο Σνάιντερ», συμπλήρωσε ο Χασνεντάρογλου.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: