Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Χάινς: «Ιδιαίτερο το ματς απέναντι στον Άρη»

Χάινς: «Ιδιαίτερο το ματς απέναντι στον Άρη»
Η παρουσία του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο του Άρη, κάνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στους Θεσσαλονικείς (Δευτέρα, 19:00) ξεχωριστό για τον Κάιλ Χάινς.

Ο Αμερικανός των «ερυθρολεύκων» δεν ξεχνάει την περσινή χρονιά, κατά την οποία ο προπονητής των «κιτρίνων» ήταν συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Το ματς θα είναι ιδιαίτερο για όσα παιδιά ήμασταν και πέρσι στην ομάδα και αυτό γιατί θα βρούμε απέναντι μας τον κ. Βαγγέλη Αγγέλου με τον οποίο συνεργαστήκαμε πέρσι καθώς ήταν βοηθός του κ. Ντούσαν Ίβκοβιτς. Μαζί κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Ελλάδος και την Ευρωλίγκα και σίγουρα θα έχουμε να πούμε πολλά. Μετά το παιχνίδι, όμως, γιατί για 40 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι αφού ο καθένας θα θέλει το καλό για τη δική του ομάδα» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Προερχόμαστε από ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει κούραση. Και αυτό γιατί έχουμε μάθει να δίνουμε συνεχόμενα ματς, η ομάδα διαθέτει πολλούς παίκτες, οπότε θα πρέπει και πάλι να είμαστε έτοιμοι και σοβαροί ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και απέναντι στον Άρη. Δεν κοιτάμε τι έχει κάνει ο Άρης στα προηγούμενα παιχνίδια του και αυτό γιατί πιστεύω πως η εικόνα του θα βελτιωθεί μέσα στη σεζόν».

Ο Χρήστος Παππάς δήλωσε από την πλευρά του τεχνικού τιμ:

«Η ομάδα προέρχεται από σειρά δύσκολων αγώνων και η συνέχεια αναμένεται ανάλογη. Γι' αυτό θέλουμε οι παίκτες να έχουν την απαιτούμενη συγκέντρωση στο παιχνίδι με τον Άρη, να παίξουν στο 100% και στα 40 λεπτά του αγώνα και να βγάλουν όλα όσα θα τους ζητήσουμε στο παρκέ. Είναι εμφανές πως η ομάδα μας έχει βρει ρυθμό τον τελευταίο μήνα και αυτό θέλουμε να το δείξουμε και κόντρα στον Άρη. Ο Άρης αξίζει του σεβασμού όλων μας και είμαι βέβαιος πως η εικόνα του θα βελτιωθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εμείς από τη μεριά μας πρέπει να σεβαστούμε τους αντιπάλους και τους εαυτούς μας και να βγάλουμε τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις στο παρκέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: