Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

"Για σένα τα λέει, Γιώργο"

Η ατάκα του Πήδουλα που ξεκίνησε το φραστικό επεισόδιό του με τον Κατίδη και κατόπιν στην εκδίωξη του νεαρού μέσου από το ξενοδοχείο.
Η απόφαση του Έβαλντ Λίνεν να διώξει χθες βράδυ τον Γιώργο Κατίδη από το ξενοδοχείο της ΑΕΚ, μετά το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον γυμναστή Γιώργο Πήδουλα, θέτοντας τον νεαρό μέσο και εκτός ομάδας από το αποψινό ματς με τον ΠΑΣ, αν μη τι άλλο έχει επηρεάσει κάπως το κλίμα στο εσωτερικό του συλλόγου. Όλα ξεκίνησαν, χθες βράδυ, από την ομιλία του Λίνεν προς τους παίκτες στο γεύμα της ομάδας. Εκεί ο Γερμανός είπε και δύο - τρεις πράγματα σε ορισμένους ποδοσφαιριστές όσον αφορά τη συμπεριφορά τους γενικά, ζητώντας μεγαλύτερη πειθαρχεία. Αφού λοιπόν τελείωσε το γεύμα και οι παίκτες πήραν το δρόμο προς τα δωμάτιά τους, σύμφωνα με αυτόπτες και αυτήκοους μάρτυρες, ο Πήδουλας πλησίασε τον Κατίδη, λέγοντάς του: "Γιώργο, τα άκουσες; Για σένα τα έλεγε ο προπονητής". Ο Κατίδης απάντησε καταφατικά, για να υπάρξει κατόπιν η αντίδραση του γυμναστή: "Όταν εγώ σου μιλάω να με κοιτά στα ματιά", φέρεται να είπε ο Πήδουλας συμπληρώνοντας με κάποιες ακόμα εκφράσεις το λόγο του. Τότε ήρθε και η... έκρηξη.
Οι δύο άνδρες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, ακούστηκαν πολλά και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Αμέσως στη μέση μπήκε ο Αραμαπτζής, με κάποιους ακόμα παίκτες και κατάφεραν να τους χωρίσουν. Κάπως έτσι εξελίχθη η ιστορία που θα στερήσει στο πολύ κρίσιμο αποψινό παιχνίδι της ΑΕΚ τον Γιώργο Κατίδη.aek365 com

Δεν υπάρχουν σχόλια: