Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

«Ματιές» στο Μεξικό η Μπενφίκα!!

«Ματιές» στο Μεξικό η Μπενφίκα
Η Μπενφίκα είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Τσίβας Γουαδαλαχάρα για να αποκτήσει τον Χόρχε Ενρίκες, σύμφωνα με τη Record. Με τον Νεμάνια Μάτιτς να είναι ο μοναδικός αξιόπιστος μέσος μετά τη φυγή του Χάβι Γκαρσία , ο Ζορζ Ζέσους επιθυμεί να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή των «αετών» με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Η πορτογαλική εφημερίδα φανερώνει ότι ο Μεξικανός μέσος είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ζορζ Ζέσους.

Ο 21χρονος άσος προσέλκυσε το ενδιαφέρον της ομάδας της Λισαβόνας με τις καλές εμφανίσεις του με την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας του το περασμένο καλοκαίρι στο Λονδίνο.

Η Μπενφίκα τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο σχεδιάζει να καταθέσει πρόταση στο μεξικάνικο σύλλογο με τη Record να εκτιμά πως το ποσό που απαιτείται να αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ.

Ο Χόρχε Ενρίκες προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Τσίβας Γουαδαλαχάρα και σε 50 εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα έχει πετύχει 3 γκολ.

Αποτέλεσε βασικό στέλεχος και αναντικατάστατο στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από το Μεξικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με 6 συμμετοχές ενώ έχει και 7 συμμετοχές με την «κανονική» ομάδα της χώρας της Κεντρικής Αμερικής.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: