Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Με τον κοντό είναι αλλιώς!

Mπήκε μέσα ο Ιμπαγάσα και είδαμε μπαλίτσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οσο άντεχε ο Αργεντινός, η μια φάση διαδεχόταν την άλλη. Ετσι είναι ο Ολυμπιακός.
Οταν μοιράζει σωστά την μπάλα, ο αντίπαλος δεν ξέρει πού να κρυφτεί και ποιον να φυλάξει. Το θέμα είναι, όμως, να τη βάζεις και μέσα. Νίκησε ο Θρύλος, αλλά έπρεπε να βάλει κι άλλα. Δεν του έγινε μάθημα το πάθημα στην Τούμπα.

Στο τέλος που δεν είχαν δυνάμεις, κάναμε τον σταυρό μας μη γίνει του... ΟΦΗ. Δεν θέλει και πολύ στο ποδόσφαιρο. Το άλλο καλό είναι ότι και πάλι πίεσε ψηλά η ομάδα των «ερυθρολεύκων». Οταν γίνεται αυτό, αγχώνεις τον αντίπαλο και παίρνει πιο γρήγορα την μπάλα στα πόδια του. Καλά λόγια και για τον Αμπντούν. Είναι σε φόρμα και ανεβάζει πολύ τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει όμως να κάνει καλύτερη διαχείριση δυνάμεων, γιατί στο τέλος σκάει και δεν μπορεί να τρέξει. Τέλος πάντων. Καλά τα πήγαν οι Πειραιώτες. Το αποτέλεσμα μετράει. Ετσι δεν λένε; Για τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα δεν έχω να πω τίποτα. Μετράει για τους στατιστικολόγους.

Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει κάθε φορά να το δείχνει μέσα στο γήπεδο και να μην εφησυχάζει. Τώρα έρχεται το ματς με την Αρσεναλ. Μπορεί να μην υπάρχουν πιθανότητες για πρόκριση, αλλά υπάρχει το γόητρο και η δυνατότητα για καλύτερη κλήρωση στο Γιουρόπα Λιγκ. Σίγουρα το μυαλό όλων είναι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εκεί ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να καθαρίσει οριστικά τον τίτλο και να κλείσει στόματα. Δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά στο χέρι του Θρύλου είναι να το καταφέρει. Μέχρι τότε όμως έχουμε μέρες. Προέχει το παιχνίδι με την Αρσεναλ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: