Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Χούμελς: «Δίκαιη η ισοπαλία»

Χούμελς: «Δίκαιη η ισοπαλία»
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ άξιζε την ισοπαλία που πήρε στο 1-1 με την Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τον Ματς Χούμελς. Το γκολ του Μάριο Γκέτσε έσωσε το βαθμό για τους πρωταθλητές Γερμανίας μετά το τέρμα του Τόνι Κρόος για του Βαυαρούς.

Ο Γερμανός αμυντικός πιστεύει ότι το μοίρασμα των βαθμών ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο ντέρμπι κορυφής της Bundesliga, αλλά θεωρεί ότι πρέπει η ομάδα του να μειώσει τη διαφορά τω 11 βαθμών από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

«Στο τέλος της αναμέτρησης η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, τίποτα όμως δεν άλλαξε στη μάχη του τίτλου», τόνισε μετά το τέλος του αγώνα στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε:

«Η Λεβερκούζεν μείωσε τη διαφορά δύο βαθμούς από την Μπάγερν αλλά εμείς είμαστε τρεις βαθμούς πίσω από τη Λεβερκούζεν. Αυτό φυσικά δεν είναι καλό για εμάς, πρέπει να βελτιωθούμε μέχρι τη χειμερινή διακοπή».

Από τη μεριά του ο Ρόμαν Βάιντενφέλερ υποστηρίζει ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά παρά τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία, θέλουμε να πάρουμε βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια, Ακόμη δεν κρίθηκε ο τίτλος, δείξαμε ότι μπορούμε να τους κοντράρουμε στα ίσα. Η Μπάγερν έχει μια σπουδαία ομάδα αλλά εμείς έχουμε μια πολύ καλή επίσης».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: