Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Πάει Ρέντη ο Μαρινάκης!!

Πάει Ρέντη ο Μαρινάκης
Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη αναμένεται να βρεθεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης την Δευτέρα. Ο «ισχυρός» άνδρας των «ερυθρολεύκων» θέλει να στείλει το δικό του μήνυμα σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία ενόψει των αναμετρήσεων με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ και με τον Παναθηναϊκό για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκάς.

Όπως είναι φυσικό ο κ. Μαρινάκης θέλει να δει από τους παίκτες του το δύο στα δύο σε αυτά τα παιχνίδια το... κάτι παραπάνω και φυσικά τις νίκες. Αρχικά στο παιχνίδι με την Άρσεναλ, εκτός από το γεγονός πως πρόκειται για μια αναμέτρηση Τσάμπιονς Λιγκ, παράλληλα με νίκη οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν στο γκρουπ των ισχυρών στο Europa League. Εξάλλου, στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ο Ολυμπιακός, θέλει να προχωρήσει και να κάνει, τουλάχιστον, πορεία, αντίστοιχη της περσινής.

Παράλληλα, το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ένα ντέρμπι και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει από τους παίκτες της ομάδας του να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν το παιχνίδι.

Στα αγωνιστικά, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει εκτός φυσικά από την τιμωρία του Χολέμπας, για το παιχνίδι με τους Άγγλους. Τη θέση διεθνή αμυντικού θα πάρει ο Τοροσίδης και δεξιά θα μείνει ανοιχτή η θέση με τους Ντιακιτέ, Μανιάτη και Παπάζογλου να «μονομαχούν» γι’ αυτή. Περισσότερα αναμένεται να φανούν μετά και την προπόνηση της Δευτέρας.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: