Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

«Μιλάει» με Ίντερ για Άλβαρες η Ρίβερ!!

«Μιλάει» με Ίντερ για Άλβαρες η Ρίβερ
Η Ρίβερ Πλέιτ βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με την Ίντερ για την παραχώρηση του Ρίκι Άλβαρες, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της αργεντίνικης ομάδας, Ντιέγκο Τούνες. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός που μετακόμισε στο Μιλάνο το 2011 από τη Βελέζ Σάρσφιλντ δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, με μόλις 8 εμφανίσεις τη φετινή χρονιά με τους «νερατζούρι».

Ο Τούνες ισχυρίζεται ότι έχουν υπάρξει ήδη επαφές μεταξύ των δύο πλευρών για την παραχώρηση με δανεισμό του παίκτη αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία.

«Ο Άλβαρες μας ενδιαφέρει και ο πρόεδρος της ομάδας, Ντανιέλ Πασαρέλα έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους διοικούντες της Ίντερ», τόνισε ο αντιπρόεδρος των «εκατομμυριούχων» στο Tuttosport και συνέχισε:

«Ο προπονητής μας Ραμόν Ντίαζ του έχει εκτίμηση αλλά θα δούμε αν η ιταλική ομάδα μας τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή ή με δανεισμό».

Πάντως η Ρίβερ Πλέιτ ενδεχομένως να βρει ένα εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής στο πρόσωπό του πατέρα του παίκτη, αφού ο ίδιος θέλεις ο γιος του να παραμείνει στην Ίντερ ή να αναζητήσει κάπου αλλού στην Ευρώπη τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του.

«Είμαστε περήφανοι που μια ομάδα σαν τη Ρίβερ Πλέιτ ενδιαφέρεται για τον Ρικάρντο αλλά τίποτα δεν είναι επίσημο. Βρίσκει σιγά σιγά τη φόρμα του και ξέρει ότι από το Φεβρουάριο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της Ίντερ. Αν πάντως η ομάδα αλλάξει γνώμη, τότε καλό θα είναι να ακούσουμε τις προτάσεις δανεισμού από συλλόγους στην Ευρώπη αν υπάρξουν βέβαια», τόνισε ο πατέρας του άσου των «νερατζούρι», Κάρλος Άλβαρες.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: