Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Μπλάτερ: «Βραζιλία, είμαστε μαζί σου»

Μπλάτερ: «Βραζιλία, είμαστε μαζί σου»
Στο πλευρό της Βραζιλίας τάσσεται ο πρόεδρος της FIFA , Σεπ Μπλάτερ με δηλώσεις του στο περιθώριο της κλήρωσης των ομίλων του κυπέλλου Συνομοσπονδιών του 2013. Η χώρα της Νότιας Αμερικής θα φιλοξενήσει τις Ισπανία, Ουρουγουάη, Ιταλία μεταξύ άλλων σε μια διοργάνωση οκτώ ομάδων, που αποτελεί την πρόβα τζενεράλε εν όψει του Μουντιάλ του 2014.

Παρόλη την έντονη κριτική ότι η χώρα δε θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να διοργανώσει μια άρτια και ασφαλής διοργάνωση, ο Σεπ Μπλάτερ θεωρεί ότι θα γίνουν δύο πολύ καλές διοργανώσεις και θα είναι πολύ πιο πετυχημένες από την αντίστοιχη του 1950, που διοργάνωσε η Βραζιλία τελευταία φορά Μουντιάλ.

Μιλώντας λοιπόν στο περιθώριο της κλήρωσης της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Συνομοσπονδιών ο Μπλάτερ τόνισε: «Έχουν αλλάξει πολλά από το 1950 στη χώρα.

Τώρα πλέον η Βραζιλία έχει αναπτυχθεί όσον αφορά και την κουλτούρα αλλά και την οικονομία. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στη χώρα με την έκτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη και άνεση
».

Ο Ελβετός παράγοντας αφού υπενθύμισε στον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας ότι η FIFA είναι μαζί τους πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρος ότι θα κάνετε μια σπουδαία διοργάνωση, πρώτα το κύπελλο Συνομοσπονδιών, για χάρη του παιχνιδιού, του κόσμου, για τη Βραζιλία».

Η διοργανώτρια κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο μαζί με τις Ιαπωνία, Μεξικό και Ιταλία στο τουρνουά του 2013.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: