Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έγινε αναγκαστική αλλαγή από το Γιώργο Δώνη στο 62' της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Βέροια, ωστόσο αρκετά νωρίτερα είχε σπάσει το δάκτυλό του, όμως συνέχιζε να παίζει κανονικά!
Η άτυχη στιγμή του τραυματισμού του νεαρού μπακ συνέβη στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να του τοποθετηθεί νάρθηκας κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας στο μικρό δάκτυλο του δεξιού του χεριού.
Στην επανάληψη άντεξε για το πρώτο τέταρτο αλλά τελικά με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Δώνης αποφάσισε να βάλει τον Έτο στη θέση του, για να μην τον επιβαρύνει περισσότερο.
Ο Κωνσταντινίδης πάντως δεν αναφέρθηκε στο γεγονός του τραυματισμού του μετά το τέλος της αναμέτρησης, τονίζοντας παράλληλα πως το 1-1 αφήνει δυσαρεστημένο τον ΠΑΟΚ. «Θέλαμε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία. Δεν είμαστε ικανοποιημένο από το σημερινό αποτέλεσμα. Κάναμε πολύ καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι, δημιουργήσαμε τρεις ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο, που παίζαμε με 10, δεν απειληθήκαμε, ουσιαστικά», ήταν τα λόγια του νεαρού άσου.


πηγή: gazzetta.gr