Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Προς Ίντερ ο Μαζουακού!

Νέα ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Αρτούρ Μαζουακού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ, καθώς οι «νερατζούρι» προσφέρουν 8 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό.

Προς Ίντερ ο Μαζουακού
Εκτός από τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς που αναμένεται να μεταγραφεί στη Φενερμπαχτσέ, και ο Αρτούρ Μαζουακού φαίνεται πως θα αγωνίζεται του χρόνου με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γάλλος μπακ-χαφ παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους και της Ρόμα, όμως όλα δείχνουν ότι εκείνος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ.

Οι «νερατζούρι» φέρονται να προσφέρουν ένα ποσό που αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ στους νταμπλούχους Ελλάδας για τον 22χρονο άσο. Πρόκειται σίγουρα για ένα αρκετά μεγάλο ποσό, όμως δεν έχει διευκρινιστεί αν θα υπάρξει και κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα στη συμφωνία των δύο συλλόγων.

Η περίπτωση του Μεδέλ έχει διαψευστεί από τους «ερυθρόλευκους», όμως η Ίντερ έχει τρία αριστερά μπακ και φημολογείται πως έχει προταθεί ο Σαντόν και ο Ντοντό.

Υπενθυμίζεται ότι στον ιταλικό σύλλογο είναι και ο Βίντιτς, ο οποίος είχε απασχολήσει πρόσφατα τους Πειραιώτες που βρίσκονται ακόμα σε αναζήτηση ενός αξιόπιστου κεντρικού αμυντικού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: