Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Άρεσε και… δεν άρεσε ο Αστέρας!!

Αμυντικά κενά παρουσίασε ο… κουρασμένος Αστέρας Τρίπολης στο δεύτερο φιλικό τεστ του, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-2 απ’ την Φίτεσε.

Άρεσε και… δεν άρεσε ο Αστέρας
Μπροστά έβαλε δύο, πίσω όμως είχε θέμα και δέχθηκε τρία, με αποτέλεσμα ο Αστέρας Τρίπολης να ηττηθεί 3-2 απ’ την Φίτεσε.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 19’ με εκτέλεση πέναλτι του Γιάννου, όμως στη συνέχεια παρουσίασαν πολλά κενά στην άμυνα και οι Ολλανδοί το εκμεταλλεύτηκαν.

Στο 36’ ο Ίτζι ισοφάρισε, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ρασίτσα έφερε «τούμπα» το παιχνίδι, ενώ με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο ίδιος ανέβασε το δείκτη στο 3-1.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με όμορφο τέρμα του Μάσα στις καθυστερήσεις, με τους παίκτες του Βεργέτη να βγάζουν, όπως είναι αναμενόμενο και κούραση απ’ τις σκληρές και συνεχείς προπονήσεις.

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Μούκαμ, Γκόιαν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Χαμντανί, Φούντας, Μπερτόλιο, Γιάννου. Αγωνίστηκαν και οι: Κοσίτσκι, Κιτοκό, Τσοκάνης, Αλόκο, Ζησόπουλος, Ντουντού, Τορμένα, Γουάτο, Μάσα, Σκούρτης, Μπαράλες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: