Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Μπεργκ: «Οφείλουμε να κερδίσουμε»

Μόνο το ματς της Τρίτης με την Κλαμπ Μπριζ είναι στο μυαλό του Μάρκους Μπεργκ. «Να κρατήσουμε το μηδέν» είπε ο ηγέτης του Παναθηναϊκού.

Μπεργκ: «Οφείλουμε να κερδίσουμε»
Σύνθημα νίκης επί της Κλαμπ Μπριζ, την προσεχή Τρίτη, έδωσε ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού στάθηκε στο καλό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του, παρά την ήττα απ’ την Ουντινέζε και υπογράμμισε πως οι πράσινοι πρέπει να κρατήσουν το μηδέν απέναντι στους Βέλγους.

Για το πόσο έτοιμος είναι ο Παναθηναϊκός για το ματς με την Μπριζ: «Δεν είναι ποτέ ευχάριστο να χάνεις, εμείς θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Ελπίζω να αλλάξουμε κάποια πράγματα, αλλά θεωρώ πως σήμερα παίξαμε καλά και βγάλαμε ενέργεια, κάτι που είναι σημαντικό για την επόμενη Τρίτη. Δεν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά πιστεύω ότι ο τρόπος που παίξαμε σήμερα ήταν ο σωστός».

Για το αν το ματς της Τρίτης είναι το πιο σημαντικό από τα δύο: «Είναι το πιο σημαντικό και θα πρέπει να κερδίσουμε. Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσουμε το μηδέν».

Για το αν πιστεύει ότι θα σκοράρει την Τρίτη: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα είναι ένα διαφορετικό, ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα παίξουν αμυντικά, αλλά εμείς οφείλουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να κερδίσουμε».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: