Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

"Οι... χαζοί βαθμοί φταίνε"!

Στην απώλεια του τίτλου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Σισέ στην "Equipe", λέγοντας ότι η ομάδα του έχασε χαζούς βαθμούς και η διαφορά των 13 πόντων δεν αντικατοπτρίζει το επίπεδο του Παναθηναϊκού.
"Οι... χαζοί βαθμοί φταίνε"
Όπως γράψαμε και νωρίτερα, ο Γάλλος φορ αναφέρθηκε και στο θέμα της παραμονής, του, αφήνοντας... ορθάνοιχτο το παράθυρο να συνεχίσει στην Ελλάδα και τους "πράσινους".
Παρόλα αυτά σχολίασε ότι πλην του αγγλικού πρωταθλήματος θα του άρεσε να αγωνιστεί και στο γερμανικό, με τους μνηστήρες πλέον να αυξάνονται.
Διαβάστε αναλυτικά τι είπε:
Τζιμπρίλ, πώς νιώθεις μετά το χαμένο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό;
Είναι κρίμα επειδή μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Οι 13 βαθμοί δεν αντικατοπτρίζουν το επίπεδό μας. Το πρόβλημα είναι ότι χάσαμε χαζούς βαθμούς απέναντι σε ομάδες πιο αδύνατες από εμάς. Είμαι πολύ απογοητευμένος.
Είσαι αηδιασμένος από το ελληνικό πρωτάθλημα;
Γίνονται πράγματα που δεν είναι φυσιολογικά. Για αυτό έκανα αυτές τις δηλώσεις. Έκαναν πολύ θόρυβο, είχε μελετηθεί, ακούστηκε και πιστεύω πως είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ήθελα οι άνθρωποι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό να γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη. Από τότε έχω δει μια μικρή αλλαγή, ιδιαίτερα από τη συμπεριφορά των φιλάθλων των άλλων ομάδων αλλά και των δικών μας. Αυτό είναι καλό.
Έκανες μήνυση εναντίον του προέδρου του Ολυμπιακού και αυτός εναντίον σου. Τι συνέβη;
Είναι στα χέρια των Αρχών η υπόθεση. Πώς εξηγείται; Όχι, δεν θέλω να συζητήσω με αυτούς τους ανθρώπους.
Είπες πως θες να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Είναι ακόμα μέσα στις προθέσεις σου;
Ναι και όχι. Αν έρθει μια καλή πρόταση θα την εξετάσω, αλλά αν δεν παρουσιαστεί κάτι εξαιρετικό... Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Θα παίξουμε στα πλέι οφ και πάντα μπορούμε να πάρουμε μια θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είπα κάποια πράγματα πάνω στα νεύρα μου. Δεν μετανιώνω για όσα είπα, αλλά από τότε έχω ηρεμήσει.
Μετάνιωσες που δεν έφυγες τον χειμώνα; Η Μπορντό για παράδειγμα ενδιαφέρθηκε για σένα...
Όχι, δεν το μετάνιωσα. Μελέτησα αυτή την πιθανότητα, αλλά πάντα είναι δύσκολο να αποχωρείς τον Δεκέμβρη και να πας σε μια ομάδα που έχει ήδη δημιουργηθεί.Πάντως η Μπορντό δεν πληροί τις προϋποθέσεις που συναντάς στον Παναθηναϊκό.
Πιστεύεις ακόμα στην Εθνική Γαλλίας;
Φυσικά. Δεν τα παρατάω ποτέ. Η μέρα που θα συμβεί αυτό είναι όταν θα έχω αποσυρθεί, όχι νωρίτερα. Προς το παρόν περιμένω. Πάντως, δεν έχω επαφή με το τιμ, λέω στον εαυτό μου πως αν παίξω καλά σε έναν σύλλογο του χρόνου ή κάνουμε με τον Παναθηναϊκό μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, ίσως έχω την ευκαιρία να επιστρέψω.
Ακούγεται πως σε θέλει η Λάτσιο. Πώς σου φαίνεται το ιταλικό πρωτάθλημα;
Για τη Λάτσιο έχω ακούσει, αλλά δεν είμαι σε θέση να πω αν είναι αλήθεια ή όχι. Μετά τις επιθυμίες μου, θα ήθελα να πάω στην Αγγλία ή τη Γερμανία. Η Μπουντεσλίγκα είναι ένα πρωτάθλημα όπου υπάρχουν πολλά γκολ. Αυτό μου ταιριάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: