Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Προβληματισμένος και εκνευρισμένος!!

Αναμφισβήτητα ο Ίσμαελ Μπλάνκο αποτελεί το πρόσωπο των ημερών, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις που τον… στέλνουν μακριά από την ΑΕΚ. Ο ίδιος το ήξερε πολύ καλά ότι διανύει τους τελευταίους του μήνες στην Ένωση, καθώς δεν ήταν διατεθειμένος να αποδεχτεί την πρόταση των «κιτρινόμαυρων», από την στιγμή, μάλιστα, που και ο ατζέντης του, του έχει… φουσκώσει τα μυαλά και τον έχει κάνει να πιστεύει ότι θα βρει ένα συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Οι τελευταίες εξελίξεις, όμως και αναφερόμαστε και στις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως τον έχουν προβληματίσει. Βλέπετε, ο «Ζορό» είχε πειστεί ότι οι «πράσινοι» θα του δώσουν τον… ουρανό με τα άστρα για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, όμως, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, καθώς και λιγότερα χρήματα απ’ ότι υπολόγιζε του προσφέρουν και τον έβαλαν… εν αναμονή των διοικητικών εξελίξεων τους.

Το γεγονός αυτό, τον έκανε σκεπτικό και αυτό φάνηκε στην προπόνηση της Πέμπτης, όπου ήταν φανερό ότι δεν είχε και πολύ διάθεση. Μάλιστα, ορισμένοι από τους συμπαίκτες του τον «πλησίασαν» θέλοντας να μάθουν από πρώτο χέρι τι ισχύει και τι όχι και η μόνη απάντηση που πήραν ήταν: «Πραγματικά δεν ξέρω τι θα συμβεί. Θα δούμε…». Παράλληλα, άφησε να εννοηθεί ότι έχει αρχίσει και στραβώνει και με τους χειρισμούς του εκπροσώπου του και περιμένει να δει εάν τις επόμενες ημέρες θα φτάσουν προτάσεις και από ομάδες του εξωτερικού, όπως του έχει… υποσχεθεί ο Γκουστάβο Οναϊντία. 

Από τον τελευταίο, βέβαια, έχει και ακόμα έναν λόγο να είναι εκνευρισμένος και αυτός δεν είναι άλλος από το ότι έβγαλε στο φως της δημοσιότητας τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό. Κάτι που ο Μπλάνκο δεν ήθελε, καθώς γνωρίζει καλά ότι το γεγονός αυτό θα αλλάξει και τις διαθέσεις του κόσμου της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: