Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

«Όλα όσα ακούγονται δημιουργούν θετική αύρα»!!

Θετικές εντυπώσεις και όχι αρνητικές δημιουργούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ οι διοικητικές αλλαγές όπως τόνισε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Δεν είμαστε επαγγελματίες και ψυχροί. Συμπάσχουμε με την διοίκηση. Όλα όσα ακούγονται και λέγονται φέρνουν μόνο θετική αύρα στα αυτιά μας. Είναι ένα κομμάτι που εμείς βρισκόμαστε έξω. Από εκεί και πέρα ισχύει ότι έχει πει ο Νίκος Μαχλάς" ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του ΟΦΗ.

Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό: "Από το ματς με τον Πανθρακικό κρατάμε μόνο την καλή εμφάνιση. Είχαμε τρομακτικές ευκαιρίες για να πάρουμε το παιχνίδι όμως δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο μετράει η ουσία και εμείς δεν την είχαμε. Όμως τουλάχιστον συνεχίζουμε τις εμφανίσεις και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι θέλουμε να πορευτούμε και στην συνέχεια".

Για την ερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό: "Ο Εθνικός είναι πολύ δύσκολη ομάδα και γνωρίζουμε ότι όλοι οι αντίπαλοι μας δίνουν εναντίον μας τον καλύτερο εαυτό τους. Όμως η τύχη του εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς και αν πιστεύουμε ότι θα πάρουμε το παιχνίδι δίχως να κουραστούμε, αυτό είναι λάθος. Η νίκη είναι μονόδρομος και αυτό θα εξαρτηθεί πάντα από την δική μας απόδοση. Το σκεπτικό μας δεν αλλάζει και εμείς θα κατέβουμε για να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας που είναι η μεγάλη δύναμη μας".

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ: "Έχουμε προβλήματα και στο ποδόσφαιρο αυτά είναι απρόβλεπτα. Θα περιμένουμε μέχρι την Κυριακή ώστε να δούμε ποιοι είναι έτοιμοι. Βεζυρίδης, Καμπάνταης, Γεωργίου, Γαλανόπουλος, Γιακούμπου, Μπουλούτ είναι οι παίκτες που θα τους περιμένουμε μέχρι την Κυριακή".

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: "Τώρα που τελειώνει το πρωτάθλημα, σημασία έχει να λέμε λίγα πράγματα και να κάνουμε πολλά".


Για την διαιτησία: "Ουδέποτε σαν ποδοσφαιριστής ή σαν προπονητής δεν έχω ασχοληθεί με την διαιτησία. Εγώ προσωπικά καταλαβαίνω ότι οι διαιτητές είναι άνθρωποι και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων πρέπει να παίρνουν αποφάσεις που είναι υπέρ ή κατά εμάς. Όμως η δουλειά μας είναι άλλη".


Για όσα είπε στην Κομοτηνή: "Πάντα είμαι εγκρατής και κρατάω μέσα μου τον θυμό μου όμως δεν συγκρατήθηκα στην Κομοτηνή. Οι αποφάσεις τους όμως πρέπει να είναι πιο ορθές και όχι να διαμορφώνουν αποτελέσματα".


Για την χαμένη ευκαιρία του ΟΦΗ να μειώσει την διαφορά: "Είχαμε ευκαιρία για να μειώσουμε την διαφορά ακόμα περισσότερο. Την χάσαμε όμως γνωρίζετε πολύ καλά ότι στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να μένεις στο αποτέλεσμα, ειδικά όταν υπολοίπονται πέντε παιχνίδια. Θα κοιτάξουμε στο επόμενο παιχνίδι για να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Το πρόβλημα το μεγάλο θα ήταν να μην κάναμε ευκαιρίες. Έχω αναφέρει και άλλα παραδείγματα όταν στο παιχνίδι με τον Πιερικό δεν κάναμε υποψίες ευκαιρίας. Τότε ήταν ανησυχητικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: