Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ντάγκλας: «Η Βιγιαρεάλ παίζει όπως η Μπαρτσελόνα!»

Με σεβασμό και πάθος αντιμετωπίζουν την αποψινή αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ για την προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ οι παίκτες της Τβέντε, όπως τόνισε ο αμυντικός των Ολλανδών, Ντάγκλας.

Οι πρωτοπόροι της Eredivisie κοντράρονται στις 22:05 με τα «κίτρινα υποβρύχια» στον πρώτο αγώνα της μεταξύ τους σειράς, με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή να χρίζει φαβορί τους Ισπανούς, εφιστώντας την προσοχή των συμπαικτών του στους αντίπαλους επιθετικούς.

«Η Βιγιαρεάλ έχει πολύ καλούς παίκτες. Σχεδόν όλοι τους είναι διεθνείς, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Όμως έχουμε κι εμείς ποιότητα», δήλωσε ο Ντάγκλας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ.
   
«Έχω παρακολουθήσει τη Βιγιαρεάλ μερικές φορές κι έχουν το ίδιο αγωνιστικό στυλ με τη Μπαρτσελόνα. Προσπαθούν να βρουν λύσεις, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Οι δύο επιθετικοί τους, Τζιουζέπε Ρόσι και Νιλμάρ, είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι και θα πρέπει να τους προσέχουμε από… κοντά», πρόσθεσε ο Βραζιλιάνος σέντερ-μπακ.

«Από την πλευρά μας προσπαθούμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και δεν φοβόμαστε κανέναν. Παρόλα αυτά, η Βιγιαρεάλ είναι το φαβορί. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο τα τελευταία δέκα χρόνια», κατέληξε ο Ντάγκλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: