Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Copa Libertadores: Στο κόλπο η Σάντος με νίκη-θρίλερ!

Τεράστια νίκη πήρε η Σάντος σε αυτή την αγωνιστική του Copa Libertadores, καθώς επικράτησε με 3-2 της Κόλο Κόλο στην «Βία Μπελμίρο».

Η ομάδα απο την Βραζιλία που βρίσκεται στο 5ο γκρουπ, πλέον ανέβηκε στην 3η θέση και μπήκε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η Σάντος προηγήθηκε με 3-0 με τερματα των: (34’) Ελάνο, (36’) Ντανίλο, (52’) Νειμάρ. Η ομάδα της Χιλής δεν το έβαλε κάτω και μείωσε στο τελικό 3-2 με γκολ των: (82’) Χέρεθ, (87’) Ρούμπιο. Να σημειώσουμε ότι το ματς ήταν πολύ σκληρό, με αποτέλεσμα να έχουμε πέντε αποβολές. Για την Σάντος είδαν την κόκκινη κάρτα οι: (53’) Νέιμαρ, (56’) Ζε Εντουάρδο, (90’) Ελάνο, ενώ για τους φιλοξενούμενους αποβλήθηκαν οι: (56’) Σκότι, (95’) Χορκέρα. Στο άλλο παιχνίδι του 5ου ομιλου, η Σέρο Πορτένιο νίκησε με 2-0 την Τατσίρα εκτός έδρας, έφτασε τους 8 βαθμούς και είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει την πρώτη θέση.

Η Κλαμπ Αμέρικα για το 3ο γκρουπ επικράτησε με 2-1 στο Μεξικό της Αρχεντίνος και παραμάνει στην 1η θέση, με τους Αργεντινους να βρίσκονται στην 2η . Ήττα σοκ γνώρισε απο την μεριά της η Φλουμινένσε που έχασε με 2-0 απο την Νασιονάλ στην Ουρουγουάη και πλέον θέλει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική για να περάσει στην επόμενη φάση.    Για το 6ο γκρπουπ η Ιντερνασιονάλ που παραμένει στην κορυφή, δεν τα κατάφερε σε αυτή την αγωνιστική αφού έχασε με 1-0 απο την Τζαγκουάρες η οποία ανέβηκε στους 9 πόντους και μπήκε γερά στο κόλπο της πρόκρισης. Τέλος για τον 4ο όμιλο διπλό πρόκρισης πήρε η Καράκας που επικράτησε με 2-1 της Εσπανιόλα μέσα στην Χιλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: