Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

"Συμπαράσταση και λατρεία χωρίς προϋποθέσεις"

Δελτίο Τύπου, με βασικό αντικείμενο την έκφραση θαυμασμού για τη συμμετοχή του κόσμου στην πρώτη της ομάδας, εξέδωσε αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης η ΠΑΕ Ηρακλής, αναφέροντας αναλυτικά:
"Συμπαράσταση και λατρεία χωρίς προϋποθέσεις"
"Ενα τεράστιο ‘ευχαριστώ’ είναι το ελάχιστο, που μπορεί να εκφράσει η Διοίκηση της ΠΑΕ, για τη συγκλονιστική και μαζική παρουσία των Ηρακλειδέων στη σημερινή (13/07) ‘πρώτη’ του Καυτανζογλείου. Ο ‘κυανόλευκος’ κόσμος απέδειξε την διαφορετικότητά του από κάθε άλλον οπαδικό λαό στην Ελλάδα, στηρίζοντας με ανεπανάληπτο τρόπο την ομάδα, αγκαλιάζοντάς την στις πιο δύσκολες στιγμές της υπεραιωνόβιας ιστορίας της, χωρίς προϋποθέσεις και χωρίς την απόλαυση οποιασδήποτε οπαδικής ικανοποίησης. Και αυτό, γιατί για τον Ηρακλειδέα η μοναδική προϋπόθεση συμπαράστασης στην ομάδα και η μοναδική οπαδική ικανοποίησή του, είναι ο ίδιος ο ΗΡΑΚΛΗΣ, το έμβλημά του και η λατρεία, που προκαλεί.
Επίσης, θερμές ευχαριστίες στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι, στο περιθώριο της ‘πρώτης’, έσπευσαν να ενισχύσουν οικονομικά τον μεγάλο αγώνα, που διεξάγεται, με τις προεγγραφές τους για εισιτήριο διαρκείας και με την αγορά κουπονιών οικονομικής ενίσχυσης. Συνεχίζουμε, όλοι μαζί…
Ευχαριστήριο για το Καυτανζόγλειο
Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Διοίκηση, τον Διευθυντή, κ. Βούλγαρη, καθώς και το προσωπικό του Καυτανζογλείου Σταδίου, για τη λειτουργική συμβολή τους, την οποία προσέφεραν για την διεξαγωγή της πρώτης προπόνησης της ομάδας μας.
Συνέχεια, αύριο, στην Μίκρα
Στη σημερινή (13/07) ‘πρώτη’, την προπόνηση της ομάδας καθοδήγησαν οι κ.κ. Χρήστος Φράγκος και Φώτης Γκιζέλης. Το πρόγραμμα των ‘κυανολεύκων’ συνεχίζεται, ενώ αύριο, Πέμπτη 14/07, μεταφέρεται στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, με απογευματινή προπόνηση (19:00)".
Πηγή: bluearena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: