Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Παντζιαράς: «Πανέτοιμος ο Τριανταφυλλάκος»

Οι πληροφορίες για τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο είναι κάτι παραπάνω από θετικές, αλλά το «Μ» ζήτησε την άποψη του καθ’ ύλη αρμόδιου, του προπονητή του στον Οδυσσέα Αναγέννησης, του Ανδρέα Παντζιαρά. Ο νεαρός τεχνικός δεν αρνήθηκε να σχολιάσει τον πρώην ποδοσφαιριστή του: «Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, με αξιοζήλευτο παρουσιαστικό. Μπορεί να παίξει σαν επιτελικός μέσος, αλλά και σαν καθαρόαιμος επιθετικός. Ασφαλώς η μεγάλη ευχέρεια που έχει στο σκοράρισμα, τον κάνει να ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες το γάλα. Ο Βασίλης είναι ιδιαίτερα χαρισματικός ποδοσφαιριστής με εξαιρετικές φυσικές δυνάμεις. Αν χρειαζόταν λίγη βελτίωση σε κάτι, νομίζω θα ήταν η παρουσία του στις εναέριες μονομαχίες».
Αναφερόμενος στη νέα σελίδα στην καριέρα του Τριανταφυλλάκου υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι αποτελεί εγγύηση για τον ίδιο η παρουσία του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Άρη. Μάλιστα ο Βασίλης, επικοινώνησε μαζί μου, προκειμένου να ζητήσει τη γνώμη μου. Από τη στιγμή όμως που προπονητής του Άρη είναι ο Τσιώλης και υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, νομίζω πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».
«Θα συνεχίσει να δουλεύει»
Σχετικά με το αν ο Τριανταφυλλάκος έχει τις ικανότητες να διεκδικήσει άμεσα θέση στην ενδεκάδα του Άρη, τόνισε: «Αυτός που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα είναι ο Τσιώλης που θα τον δει στην προετοιμασία. Προσωπικά θεωρώ πως είναι ένας ποδοσφαιριστής έτοιμος να παίξει Σούπερ Λίγκα και στον Άρη. Αν όχι απευθείας στην ενδεκάδα, κάτι που είναι δύσκολο για κάθε ποδοσφαιριστή της ηλικίας του, τουλάχιστον θα είναι σίγουρα στην αποστολή και θα διεκδικεί. Είμαι σίγουρος πως δεν θα πάρουν τα μυαλά του αέρα, θα σκύψει το κεφάλι και θα συνεχίσει να δουλεύει, γιατί είναι ένα ιδιαίτερα δεκτικό παιδί που θέλει να βελτιώνεται».metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: