Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Υπέγραψε στη Λάτσιο ο Σισέ!!

Παίκτης της Λάτσιο είναι από σήμερα ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο μέχρι πρότινος παίκτης του Παναθηναϊκού υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ιταλικό σύλλογο και θα έχει ετήσιες απολαβές 2.1 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το κόστος της μεταγραφής του από το «τριφύλλι» έφτασε τα 6 εκατομμύρια ευρώ. 

Δηλώσεις για την απόκτηση του Γάλλου στράικερ έκανε σήμερα ο προπονητής των «λατσιάλι», Εντοάρντο Ρέγια, ο οποίος, χαριτολογώντας, χαρακτήρισε τον Σισέ «κτήνος». «Τον αποκαλώ "το κτήνος", αλλά ευγενικά, για την οργή που έχει όταν σκοράρει και για τον τρόπο, με τον οποίο κυνηγάει την μπάλα. 

Έχει μια απίστευτη σωματική κατασκευή» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρέγια, ο οποίος στη συνέχεια εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μεταγραφική ενίσχυση της Λάτσιο, η οποία έφερε στην ομάδα του «εμπειρία, ποιότητα, αλλά κυρίως προσωπικότητα σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν», όπως επισήμανε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λάτσιο έχει εντάξει ακόμη στο δυναμικό της στην τρέχουσα περίοδο τους Μίροσλαβ Κλόζε, Φεντερίκο Μαρκέτι, Λόρικ Τσάνα, Σέναντ Λούλιτς και Αμπντουλάι Κονκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: