Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ ο Βίκτορ Βιτόλο

Η επιμονή του Βίκτορ Βιτόλο να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ άμεσα, μετέτρεψε σε άκαρπο το σημερινό τελευταίο ραντεβού της πλευράς του Ισπανού μέσου με τη διοίκηση του «Δικεφάλου», όπου οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Η συνάντηση, δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα και το μόνο που απομένει πλέον είναι να ανακοινωθεί επίσημα το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.
Παρά τις προσπάθειες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να τον προσεγγίσει και να τον πείσει να παραμείνει στην Τούμπα, ο Ισπανός επέμεινε στην απόφασή του να φύγει, τονίζοντας πως «Εγώ σας τα είχα πει από τον Απρίλιο, θέλω να φύγω…». Διακρίνοντας αυτήν τη στάση του Βιτόλο, ο Ζήσης Βρύζας δεν έκανε την κίνηση να του δώσει τα χρήματα που είχε προσφέρει ο Γιώργος Σαχπατζίδης, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν δώρο άδωρο, αφού ο παίκτης είχε «στυλώσει τα πόδια» στην επιθυμία του να αποχωρήσει. Τα χρήματα αυτά λοιπόν, θα επιστραφούν στον Κατερινιώτη επιχειρηματία.
Ο Βιτόλο χάρισε μέρος των δεδουλευμένων, ενώ για τα υπόλοιπα συμφώνησε να γίνει διακανονισμός διετίας. Πλέον, απομένουν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, για να ανακοινωθεί και επισήμως η αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ. Σύντομα (ίσως και σήμερα το απόγευμα), ο παίκτης αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα γραπτή δήλωσή του. metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: