Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Προπονήθηκαν Χαλκιάς και Κριστιάνο στον ΠΑΟΚ

Η επιστροφή του Κριστιάνο Μοράες μετά από πέντε μήνες απουσίας ήταν το γεγονός στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της προετοιμασίας με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης εκτός από την επιστροφή του Μοράες ύστερα από τον τραυματισμό του στους χιαστούς, είδε με μεγάλη ικανοποίηση το Χαλκιά να βγάζει το νάρθηκα και να προπονείται με μπάλα.

Ομιλία Δερμιτζάκη


Πριν ξεκινήσει η προπόνηση ο Παύλος Δερμιτζάκης μάζεψε τους παίκτες του σε κύκλο και τους μίλησε για μερικά λεπτά ζητώντας μεγάλη αυτοσυγκέντρωση για τη ρεβάνς με τη Φενέρ.

Όσοι παίκτες ήταν βασικοί στον αγώνα με την Τουρκική ομάδα έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Αρχικά έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια είχαμε ασκήσεις με την μπάλα και διπλό στο μισό γήπεδο. Ο Κριστιάνο, ο οποίος δεν συμμετείχε, έκανε τρέξιμο.

Ατομικό ο Χαλκιάς


Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Κώστα Χαλκιά. Ο διεθνής πορτιέρο πριν ξεκινήσει η προπόνηση βγήκε στο γήπεδο και απαλλαγμένος πλέον από το νάρθηκα πήρε θέση κάτω από τα γκολποστ. Εκεί δέχθηκε κάποια χαλαρά σουτ από τον προπονητή τερματοφυλάκων, Στέφανο Αϊβαλιώτη.
Μετά το τέλος αυτής της μικρής προπόνησης, ο Χαλκιάς πήγε στο γυμναστήριο ασκήσεις. Ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του σε αγωνιστική δράση, 25 μέρες μετά τον τραυματισμό του στο δάκτυλο, στον αγώνα του Άμστερνταμ.

Όπως όλα δείχνουν ο 36χρονος τερματοφύλακας υπολογίζεται από τον Δερμιτζάκη για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η πιο καυτή έδρα της Ελλάδας

Επίσης ο Ανγκολέζος αμυντικός Ζουέλα, συνέχισε το τρέξιμο που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες και βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς. Μαζί του ήταν και ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος πάτησε και πάλι γήπεδο κάνοντας και αυτός τρέξιμο.

Σε διαφημιστικό της NOVA για το νέο πρωτάθλημα πήρε μέρος ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Μάλιστα σε κάποιο σημείο του σποτ ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ανέφερε τη φράση : «Σας καλώ στην πιο καυτή έδρα της Ελλάδας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: