Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΑΡΗΣ: Πάνω από 1500 «κίτρινοι» στη Βιέννη

ΑΡΗΣ: Πάνω από 1500 «κίτρινοι» στη Βιέννη

Μόνο ευχάριστα μπορούν να χαρακτηριστούν τα μαντάτα από την άμεση ανταπόκριση του κόσμου. Με σύντομες διαδικασίες οι φίλαθλοι του Άρη έχουν φροντίσει ήδη να γεμίσουν τα δυο πρώτα τσάρτερ και χθες κατάφεραν να φουλάρουν και το τρίτο. «Απομένουν μόνο ελάχιστες, μετρημένες θα έλεγα θέσεις για να συμπληρώσουμε ήδη 400 κρατήσεις», ανέφερε επιτελικό στέλεχος του τουριστικού οργανισμού Ζορπίδης στο «Μ». «Τα λίγα κενά αφορούν την ημερήσια εκδρομή που κλείσαμε τελευταία λόγω της τεράστιας ζήτησης».
Θα πρέπει να τονίσουμε ότι για αυτά τα 400 άτομα που έχουν ήδη κλείσει θέση στα τσάρτερ, το εισιτήριο στις κερκίδες του «Φραντς Χορ» είναι εξασφαλισμένο. Από εκεί και πέρα βέβαια θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι υπάρχουν και τα 12-13 λεωφορεία- μέχρι στιγμής- που έχουν «καπαρώσει» οι σύνδεσμοι (κυρίως ο Super 3 και οι Ιερολοχίτες) και αναμένεται να «φουλάρουν».

«Κιτρινίζει» η Βιέννη

Το ότι τα 1100 εισιτήρια που εξασφάλισε η ΠΑΕ Άρης δεν επρόκειτο να καλύψουν τις ανάγκες του κόσμου, όπως και ότι θα ήταν τελικά ελάχιστα το γνώριζαν άπαντες, από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ειδικά μάλιστα μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα η ζήτηση έγινε ακόμη μεγαλύτερη. Γι΄ αυτό και οι προσπάθειες όλων και κυρίως των Ελλήνων του εξωτερικού επικεντρώθηκαν στην εξεύρεση επιπλέον εισόδων. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις και τα στοιχεία που προκύπτουν υπολογίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης στις 26 Αυγούστου θα βρεθούν περισσότεροι από 1500 «κιτρινόμαυροι», πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να πάρουν τη «μάχη» της κερκίδας από το πρώτο κιόλας λεπτό.

2000 απούλητα έχουν αφήσει η Αυστριακοί

Την ίδια ώρα, ο ενθουσιασμός που επικρατεί στις τάξεις των Βιενέζων είναι μεγάλος. Καθημερινά χιλιάδες επισκέπτονται τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων και σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση της Αούστριας μόλις 2000 «μαγικά» χαρτάκια έχουν μείνει απούλητα. Τα υπόλοιπα 9000 έχουν βρει κάτοχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: