Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Η Βέρντερ Βρέμης απέκτησε τον Γουέσλι


Την απόκτηση του 23χρονου Βραζιλιάνου μέσου, Γουέσλι, από τη Σάντος ανακοίνωσε η Βέρντερ Βρέμης. Ο ποδοσφαιριστής, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας οι "πράσινοι" παραχώρησαν στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Μεσούτ Οζίλ, αλλά όπως ανέφεραν η μεταγραφή του Βραζιλιάνου ήταν προσχεδιασμένη και δεν είχε να κάνει με την αποχώρηση του διεθνή Γερμανού μέσου. Η διοίκηση δεν γνωστοποίησε το κόστος της μεταγραφής, ωστόσο, όπως διέρρευσε η συμφωνία με το Βραζιλιάνο είχε επιτευχθεί εδώ και 4 εβδομάδες.

"Επρεπε να κάνουμε υπομονή με τη μεταγραφή, αλλά στο τέλος ανταμειφθήκαμε. Ο Γουέσλι είναι ένας δυναμικός παίκτης, ο οποίος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής", τόνισε το αφεντικό της Βέρντερ, Κλάους Αλοφς. Ο Γουέσλι αναμένεται στη Βρέμη την ερχόμενη εβδομάδα, ωστόσο, δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα ρεβάνς των πλέι οφ του τσάμπιονς λιγκ με τη Σαμπντόρια.

"Ήταν όνειρό μου να παίξω σε μία ομάδα κορυφής, που συμμετέχει σε κορυφαίο πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να το πραγματοποιήσω με την φανέλα της Βέρντερ Βρέμης", φέρεται να δήλωσε ο Γουέσλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: