Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Επιμένει για Μόρα, εναλλακτική ο Σιλβεστρ


Η υπόθεση απόκτησης στόπερ αποτελεί πλέον την πρώτη προτεραιότητα στην ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" μετά τη διαφαινόμενη πρόκρισή τους στους ομίλους του Europa League, ενδέχεται να κάνουν την υπέρβαση και να διεκδικήσουν πιο "ζεστά" τον Βαγγέλη Μόρα.

Ο Σταύρος Αδαμίδης βρίσκεται μάλιστα σε συνεχή επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του παίκτη και του επαναλαμβάνει διαρκώς το πόσο απαραίτητος είναι για την ομάδα και σχεδιάζουν μαζί το σχέδιο δράσης για την απόκτησή του. Αυτό μοιάζει πολύ με αυτό του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ.

Ο Μόρας από την πλευρά του, μίλησε με τον τον προπονητή του, Φράνκο Κολόμπα, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι τον υπολογίζει, αλλά του ξεκαθάρισε ότι δεν σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή του. Το ρανεβού του εκπροσώπου του διεθνή αμυντικού με τον τεχνικό διευθυντή των "ροσομπλού", Κάρμινε Λόγκο, την Τρίτη, θα καθορίσει τις εξελίξεις.

Στο "στρατόπεδο" της ΑΕΚ πάντως φροντίζουν να μαγειρέψουν για να μην πεινάσουν. Έτσι εκτός των περιπτώσεων του Ολλανδού Κεβ Γιάλιενς και του Τσέχου Μάρτιν Γίρανεκ, πλέον δυνατά "παίζει" και το όνομα του αριστεροπόδαρου Γάλλου, Μικαέλ Σιλβέστρ, με θητεία σε Ίντερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ.

Ο 33χρονος στόπερ έχει κασέ γύρω στις 500.000 ευρώ και το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι κυκλοφορεί ελεύθερος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: